Valborg..?

Har helt tappat den där valborg känslan sedan jag flyttade till Oslo... Lite tråkigt då jag kom ihåg hur mysigt det var med majbrasan och allt folk... :) Men men... life goes on, får ta igen mig näst nästa år! :)



Stämning.. :)



Har kollat lite på utbildningar de senaste dagarna och börjar känns mig mer och mer klar för att börja plugga nästa år... :) Men det jobbiga nu är juh att det finns endel (ganska mkt) att välja mellan... Så hur vet man vad som är rätt??? Tror jag måste gå efter magkänslan och just nu säger den webbutveckling... Får se vad den säger om ett år! :D

 

Tvättkväll..

Hade mkt trevligt på gamla jobben idag! Var supermysigt att träffa Anette med bebis! :)

Ikväll hade jag egentligen tänk bli med Andreas med flera och grilla i en park med då solen aldrig dök upp (självklart lyser den precis nu in genom förnstret) under dagen så blev detta en kväll att tvätta lite på... Och det behövdes kan jag säga! :P

Puss






Ledig måndag!

Sorry för noll uppdatering igår... men hade absolut inget att blogga om! :(

Idag är vi lediga pga att i morgon är röd dag och vi har jobbat in denna inklämnda! :) Så idag ska jag åter igen bege mig till mitt gamla jobb för ett kort besök... :) Har även denna gång avtalt att en som är mamma ledig ska komma upp så jag får träffa henne och hennes nyaste också! 

Måste rusa med slänger upp en snabb bild på halva dagens outfit! ;)

Puss


Fest igår!

Har varit sjukt seg idag och sen jag kom hem, från att ha övernattat hos Andreas och Daniel (tack för sovplats!), har jag mest bara legat i soffan... Nyss var jag en sväng på affären och köpte popcorn (middag) och en isglass bara för att det varit så fint väder idag! :P As bra dag att ligga inne och vara bakis på! ;)

Men igår var faktiskt den roligaste kvällen på lääänge! Hade så sjukt kul! Mkt trevligt folk och bra musik, stämmningen var på topp! :) Tänkte slänga upp några bilder från kvällen!



Jag trooor att Julia uppmärksammade kameran... ;)


Hoppa på huk medans du ska förklara orden (Party Alias), sjukt kul!
(Kids, don't try this at home)


Mina litas fick följa med i taxin till byen!


On the floor...


Humorn var på topp! :P


Ca kl 04.00 avlutades kvällen men Maxmat! :)



Och till er som så gärna vill ha en bild på outfiten så blev det ingen desvärre! Men jag kan bjuda på något ännu mer smaskigt!! På väg till andra utestället för kvällen stötte jag på trotoarkanten, vi fightades lite men till slut vann den över mig! :P Haha! Så håll till godo, för detta är den enda outfitbilden jag har:



Någon random tillsammans med Julia och jag ligger och skrattar! :P


Det var allt för mig ikväll!

Puss och godnatt!

Hemma!

Har intagit soffläge med filt och dator! Uppdaterar med bilder från kvällen efter lite mat och vilan! :)

Puss


Sliten... ;)

Party

Vad rubriken sa! :P


Party Alias

Har huur kul som helst! :) <3 bilder kommer! :)

Klant!

Kom oss halvvägs till Andreas då han upptäcker att han glömt min väska som han skulle ta med från jobbet... Suck! Bara att vända och hämta.. Och jag som hade lämnat en så fin lapp:

TGIF!

Har en mkt bra känsla inför ikväll! :) Trots att jag har halvt ont i halsen och såret i munnen inte vill läka! Tänker att lite alkohol tar död på alla bakterier! :P

Sitter på fikarummet nu och har precis smällt i mig en bit av världens bästa chokladkaka och en bit av en jätte god morotskaka! Det var så gott att jag inte ens fick dåligt samvete! ;)

Blir mer mobilbloggning under kvällen!

Puss!

Jeffrey Campbell <3

Äntligen... dessa skönheter invigs i morgon då bl a jag, Andreas och Julia ska parta rejält! ;)


Lycka! :)


:D



RegnRegnRegn!

Men lika glad är jag för det! :) Idag fick jag ett efterlängtat samtal när jag satt i fikarummet på jobbet! Har äääntligen fått tid hos ortopeden! Jaa! :D Så nu håller vi tummar och tår (hihi) för att operation kommer tätt inpå!

Mer seriöst... Vad sker med detta väder..?? Känns som vi blir blåst på våren! Dåligt gjort, ge oss soool, tack!



Fina fötter till sommaren? Ja, tack! :)

Glad! :D

Wohoo! Lön en dag tidigare än trott, det satt inte helt fel! Idag efter jobb blir det raka vägen till Lambertseter senter för att köpa mina JC!! Hoppas till gud att dom är kvar! :))

9:00 - 21:15....

Det är tiden jag ska spendera idag på jobbet... sjukt lång dag! Har dessutom sovit dåligt pga mitt onda sår i kinden som uppkom för ca 2 dagar... :( Undra hur lång tid det ska gå före jag borde kolla upp det?? Går det ens att göra nått med? aja.. Håller ut ett tag till! Då vet ni hur min mun mår i alla fall! :P

Såå... Förstahjälpskurs idag på jobbet altså... Känns lite halvspännande då det var ett år sen sist, se hur mkt man kommer ihåg och så... :) Sen ska det bli intressant att se vad vi ska göra i fyra timmar! Blir i alla fall en RedBull (eller två) efter middagen idag! ;)

Hoppas alla får en fantastisk dag idag!

Puss

 

Kan 22a september komma liiite fortare?? Tack!

Har precis avslutat ett ca 3 timmars långt skypesamtal med bästa Mady! :) Vi pratade massa om våran kommande resa till New York (planerade som om vi skulle åka nästa vecka) och vad vi ska göra när vi är där! Som det ser ut nu så har vi en lååång lista på saker vi ska se/besöka/äta/shoppa/festa och jag kan inte längta mer än jag gör just nu, helt omöjligt! :P Ser asmycket fram emot sommaren då vi ska planera mer ingående och lägga upp ett schema så vi hinner med allt vi vill!

Bjuder, kvällen till ära, på ett hopplock av bilder på en bråkdel av det vi pratat om ikväll:






Puss och gonatt! <3

Haha!

Ser just nu BB och fick ett mindre skrattanfall precis! Sjukt lika! :P

 

 
Fiona?                                              Hulda??

Från ett jobb till ett annat!

Har haft en supermysig dag idag! Så trevligt att träffa gamla kollegor (självklart Tone och Julia mest) igen! :) Sen att några av barnen kände igen mig, trots att det var över ett år sen jag var på besök sist, gjorde inte dagen sämre!

Nu ska jag äta middag och sen ska jag inte städa som jag, igår, tänkte jag skulle! :P

Puss

Ledig!

Är ju som sagt ledig idag.. :D Ska väldigt snart bege mig till mitt gamla jobb och hälsa på en stund! :)

Slänger upp bild på naglarna... blev inte alls som tänkt och är inte helt nöjd.. men det får duga för dagen! :P

Puss!



Sorry för kvaliten...




Jösses!

Alltid då jag har planerat min kväll med olika saker att gör så springer tiden iväg! Helt plötsligt är kl halv tolv!! Och inte har jag gjort allt jag skulle heller... :P Sjukt...

Hade juh tänkt att denna uppdateringen skulle innehålla mina nylackade naglar med bestämmer mig för att lägga mig nu, då jag är ganska trött, och istället fixa naglarna i morgon.. :) Så det blir med all säkerhet ett inlägg i morgonbitti! :) 

Puss och gonatt!



Tänkte mig något sådant (french med lite svart dekoration)...
Får se hur det går! :P (Inte mina naglar på bilden)


Efter regn kommer solsken!

Det gjorde det i alla fall idag! :) Hoppas yr.no håller vad dom lovar när dom säger att det ska vara sol hela dagen i morron! Är juh ledig! :D Känns supermegakonstigt att vara ledig en tisdag... Bara så där! Jaja.. ska i alla fall njuta av sovmorgon och sen ta mig en tur upp till gamla jobbet och hälsa på lite under dagen! Hade även tänkt städa när jag kommit hem igen... :)

Nu ska jag tvätta lite, sen duscha, sen fixa naglarna och sen krypa ner under täcket och läsa till jag somnar! :)

Puss




Imorgon får jag åter igen se bl a dessa underbara nunor! ;) <3


Marian Keyes

Sängdags! :) Ska börja på min nya bok ikväll.. "Sista Chansen" av Marian Keyes! Har märkt att jag varvar deckare med chicklit och det gör det lättare att börja läsa en ny bok med en annan gengre om den förra var superbra! :)

Lyckades få tillbaka bloggsuget under kvällen och fick ihop 3 inlägg! Inte illa pinkat av en omotiverad, pank, medelålders kvinna! ;) haha!

Puss och gonatt!




Dags att växa upp??

Har ett tag tillbaka gått och tänkt på att ta ut min navelpiercing... Har tagit ut den men sen ångrat mig och satt den tillbaka.. :P Men tänker nu att jag ska ta ut den för gott, är juh trots allt 27(:(!!) år.. Världsliga problem I know! :P

Tjejen nedan var inspirationen (för 10 år sedan) till piercingen från första början, och måste nog säga att det är ganska snyggt med ett litet smycke i naveln på en vältränad mage! :)



Hot or Not?

Sööööndag



Haha! Har kanske sett ett avsnitt för mkt av HIMYM... ;) Blir inte mkt bloggande när man inte gör nått om dagarna.. :P Älskar dock att jag har den egenskapen att kunna göra ingenting ibland (eller rätt ofta) utan dåligt samvete (för det mesta)! :P

Är dessutom nästan pank fram till lönning så räkna inte med många inlägg till veckan heller! Ska dock försöka hita inspiration till nått roligt! :D

Säger puss och gonatt så länge!

OTH

Har spenderat nästan hela dagen och kvällen med sista 9 avsnitten av One Tree Hill... I'm officially a nerd! ;) Men det är lite vemodigt endå... serien har juh trots allt funnits i nästan nio år!! Och sett vartenda avsnitt har jag! :P Är så tråkigt när bra serier slutar (tycker dock att det var lite dags för OTH att säga hej då med tanke på att nästan alla karaktärer bytits ut och att handlingen spårat vid vissa tillfällen) som Vänner (inget kan nog någonsin slå den!) och nu Desperate Housewives som har sitt sista avsnitt om några veckor... But life goes on and I with it! ;)

Nu kallar sängen och sista sidorna i boken! Får se om den blir utläst ikväll så jag kan börja på en ny redan i morgon! I denna fart har jag nog läst mer än 12 böcker vid årets slut! ;)

Puss och gonatt!


Bye...

Lördag 21a april

Påklädd och klar! Med musik i öronen tar jag mig en liten prommis som avslutas på butiken där frukost och resten av veckans matförbruk skal inhandlas! :) Intressant, jag vet!! ;) I alla fall så är det mesta i mina öron just nu Skrillex då jag har fått helt dille på han! Hatar egentligen allt som har med techno/trance (och all den där skiten) att göra med det är nått speciellt, lite rockigt, med Skrillex... Skönt "gung" helt enkelt! :)

Puss



Pepp!

Everything

Har precis sett gårdagens American Idol utröstning... I denna tid i tävlingen vill jag inte att nån fler ska åka ut.. alla är så sjukt duktiga! Har jag föresten sagt att jag älskar detta program?? ;) Colton avslutade i alla fall med en supermegaskön låt från Lifehouse... Bjuder på orginalet här:




Skruva upp när ni kommer till 3:55.... Awesome! :)

Fredagskoooos!

Minicupcakes och smoothie! Mums! :)

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin.

Slumber party!

Imorgon är det jag och Andreas som har anvar för fredagskosen på jobbet! Det blir nyttiga grejer, smooooothie! :) Har köpt massa jordgubbar, hallon, blåbär, björnbär och banan... MUMS! Så ikväll ska vi se Chicago (älskar den musikalen, både på film och broadway!) och bara softa! :) Hörs mer i morgon!

 

                        
                               Favoritnumret i filmen: Cell Block Tango :)



Just ja! höll på att glömma.. Var in på DNA på lamberseter senter och hittade mina Jeffery Cambell lita i rätt storlek! Fick lägga undan dom till nästa fredag och blev överlycklig... Enda grunden till att dom kanske inte skulle vara kvar till då var om det var jätte mkt förfrågan på dem men då skulle jag få besked via tel! :P Så nu håller vi tummar och tår för att jag får köpa dem nästa fredag efter jobb! :D

Puss!




Längtar! :)


 

 

18:e april





Princess nails! ;)

Tyckte det var dags för en ordentlig nageldesign nu.. :P Har ju haft ganska korta naglar nu ett tag och tycker då att det är snyggt med hellackade naglar och speciellt nu när våren och sommaren kommer och det är färger som gäller har jag tyckt att det kännts rätt! Men nu är jag lite less på att bara lacka naglarna och bestämde mig för att lyxa till det! :P Dessa naglar gick inte direkt att fånga på bild... Svårt att få med hur mkt dem glittrar! ;) Men lägger upp de bilderna som blev bäst i förhållande till hur dem ser ut live! Plus att jag bjuder på videon jag fick inspiration från och där kan man verkligen se hur superfina och glittriga de är! :D

Känner mig verkligen som en riktig girlie girl just nu! :P

Puss och gonatt!






Bilderna gör inte naglarna rättvisa... denna videon gör dock det! ;)

Personalmöte

Sitter på personalmöte just nu... Och ibland är jag bra stolt över mig själv, som när jag klarar av att motstå en tårta som denna! :P (den var dubbelt så "onyttig" som den ser ut!) ;)



Rumble

Har precis laddat ner appen och vips så har hela kvällen försvunnit! :P haha! snacka om beroendeframkallande! Sjukt kul men är fortfarande väldigt mkt nybörjare så alla som känner sig sugen på en lätt match (i alla fall några spelomgångar till), varsågod! :P

Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa vidare på min spännande bok! :)

Sov gott!


Försök hitta så många ord som möjligt... på tid! :)


Vill ha sommar!!

                     


Kolla bara på dessa fina Jeffrey Cambell lita, så sjukt fina! Tänk, med en söt klänning och skinnjacka över! :) Har äntligen fått prova ett par JC lita och vet nu vilken strl jag ska ha så nu blir det att beställa (eller köpa om jag har turen att hitta dem i någon butik där de inte är slutsålda) nästa eller då nästa lön... :)) Weee! Kommer dock inte att köpa dem på bilden utan det blir ett par klassiska svarta litas! Sjukt sugen på säkert 4-5 st olika JC men blir att köpa nått fler par i NY så ska hålla mig till dess! :P

Nästa lön blir det även ett par nya solbrillor... Och då jag nu konstaterat (efter att provat många ggr och granskat noga och nästan gråtit lite) att jag inte passar i klassiska Wayfarers så blir det nog ett par New Wayfarer och/eller ett par Jackie Oh! :)

         
Jackie Oh                                          vs                                       New Wayfarer



Meeeen... ska efter dessa köp hålla i pengarna och varje gång jag vill köpa nått ska jag tänka på NY! :P


Låt oss tala om vädret!

Ok, idag har det altså snöat, haglat och regnat! Plus att det varit sol mellan gångerna! Tror han däruppe vill spela oss ett spratt! ;) Skönt dock att dagen avslutades med sol! :)

Skulle önska jag hade mer att "prata" om denna eftermiddag med det har jag tyvärr inte.. :P Ska äta middag nu och sen se The Killing!

Puss



Bjuder på en etxremt gammal bild på mig själv! :)
Ibland saknar jag att vara mörkhårig och skulle
lätt kunna bli det igen om det inte var ett h-vete att
bli blond igen! :P (för alla som undrar så är jag varken
full eller drogad på bilden) ;)


Cute Coral :)

Det är namnet på mitt nya nagellack som jag köpte i Stockholm... Testade det igår kväll och måste säga att jag gillade det... Första ggn jag använder ett nagellack från MaxFactor och blev mkt positivt överaskad! Gillade borsten och att det torkade fort mellan första och andra lagret (sen så använder jag essie topcoat så andra lagret spelar det ingen roll hur fort det torkar för essie är bäst!) så du kunde måla färdigt fort. :)

Nu har jag precis druckit upp mitt kaffe och ska borsta tänderna och bege mig till jobbet! :)

Hoppas alla får en fin måndag!

Puss



Kände för turkost idag ;)



Träning

Tror det börjar bli dags att träna snart igen.... Det verkar ju inte hända nått med min operation för fötterna så jag får väl bara bita ihop och köra om jag ska känna mig någorlunda fit till beach 2012! ;) Ska ringa till dem som ska pusha på operationen i morgon och höra vad som sker! Vill så gärna vara opererad innan sommaren är slut!

Nu ska jag logga in på bodyrock.tv och försöka bli inspirerad! Vill så gärna komma iform nu! :))



Inspiration!

Drömkroppar:

Britney i sin bästa form ever!


Lite kurvor är ett måste! :)


Gorge! ;)


Why not? ;)


Sådärja!


Så ska en pannkaka se ut.. :) Gjorde om receptet lite men försökte att behålla dem så nyttiga som möjligt! :) Blev riktigt goda och med mosade jordgubbar till blev et nästan som desert! :P Lyckad lunch med andra ord! :D

Idag är det en sån där typisk söndag... inge väder att tala om, ostadigt och inte vidare varmt.. :( Men jag myser i soffan med serier och bok! :) Hoppas alla får en toppenkväll denna söndag!

Puss

Stannar! :)

Har för mkt historia på denna (MIN) blogg.... vill inte byta... :P Inte värt det!

Suits

En lagomt kaxig serie om en advokatbyrå (och dem som jobbar där) i New York. Gillas starkt! :)

Det är väl ungefär det jag har fördrivit tiden med denna lördag kväll! :P Nu funderar jag på att lägga mig i sängen och läsa lite... I morgon hoppas vi på fint väder så man kan ta en långprommis!

Puss och gonatt!


Ricinolja, resultat (1 mån)

Ok.. jag är ingen expert på bildprogram och har i nuläget inget att jobba med så resultatet blev att jag pysslade in bilderna i word och tog kort med iPhonen... Ingen fantastisk lösning med det är den enda jag har just nu! :P Försökte lägga bilderna tillsammans så att det stämmer i förhållande till kropp och huvud så man på riktigast sätt kan se hur mkt håret växt... Har ingen aning om hur mkt det är själv, och i förhållande till skala och så så kan jag inte heller räkna ut det, (men växt har det) och om det är över det normala vill jag inte heller uttala mig om! :)

Det jag kan säga är att det känns som om jag fått mer hår... som om hårstråna blivit tjockare eller nått... sen måste jag tvätta håret mer sällan (om det har med oljan att göra eller bara det faktum att håret vant sig vet jag inte) och jag tycker jag fått mer volym.. Kommer i alla fall använda upp det jag har (beställde 500ml som mamma hade med till Sthlm så det lär räcka ett tag) och så får vi se om det sker nått dramatiskt inom närmsta framtid! :)


Sorry för den usla bildkvaliten! :/



Lunch

Ätit en jättegod sallad på Tullins! Linnea åt fruktansvärt superstarka quesedillas(?) som jag, med mina mesiga smaklökar, ångrade bittert att jag smakade på! Haha! Nu ska vi traska vidare och se om vi hittar drömsolglasögonen!

Puss

Solglasögonmission!

Sitter på trikken på väg in till centrum för att möta upp Linnea! Idag ska vi hitta solglasögon! Blir att kolla ut i butik och sen beställa från internet... :)

Är fortfarande supernöjd med mina Dior men det är ju kul att kunna variera sig lite! :)

Scrambled pancakes??

Hahah... ok.. resultatet blev juh låång ifrån förväntan! Men jag är mätt och belåten! :) Dem blev faktiskt supergoda fast det inte ser ut så! :P Gjorde även egen "sylt" (kokade upp frysta jordgubbar) som smakade underbart till! :)


Liiite skillnad från bilden i förra inlägget! haha! ;)

Fredag den 13:e!

That awkward moment when you, after smelling it, realize you got some poop under your fingernails! Hahaha! Olyckor sker (dock vääääldigt sällan eftersom jag ALLTID har hanskar på mig vid bjöjbyte) när man jobbar med barn och byter några blöjor om dagen! ;) Kan det just idag bero på dagens datum?? :P

Jaja.. nu ska jag iväg och handla... ikväll blir det proteinpannkakor (fått recept av Linnea och hoppas det är så gott som hon säger) och soffmys med mig själv! Blir ingen fest.. kändes för stressigt och plus att jag har avtalat "provasolglasögon" möte med Linnea i morron ganska tidigt på dagen, så vill vara pigg och fräsch till det! :)

Puss puss



Hoppas dom blir ungefär lika goda som bilden ser ut! ;)


Att festa eller inte festa....

Ja, det är frågan... Har lite lust med har sen vakt idag så det känns lite stress.. :/ Sen så tycker jag egentligen att fredagar efter jobb är till för soffan! :) får se vad jag gör när jag är färdig på jobb! :)

BUS!

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag ska sova... :) Har fått några frågor om vilka BUS produkter jag använder som jag tänkte besvara.. Vet att det är en djungel av olika produkter och för att vara helt ärlig så har jag inte ens testat hälften! Men jag tycker inte jag behöver det heller för jag är nöjd med vad jag använder! :) Nu ska jag bara tillägga att jag inte är ute efter den där "varit på semester på solen" effekten, aka Ranelid, utan jag vill ha en diskret uppfräschning när man känner sig som blekast just före vår/sommar! :P

Till ansiktet (då även hals och dekolletage) använder jag Dior bronze som jag blandar med min vanliga ansiktskräm. Vill ha kvallitet i ansiktet då jag inte vill riskera ojämnheter och jag tycker denna ger en fin naturlig färg! :)

Till kroppen använder jag budget... Dove summer glow! :) Tycker den är helt topp! kan styra lite själv hur mkt färg man vill ha och den ger en heelt ok nyans! Enda minuset måste väl kanske vara lukten men smörjer man på kvällen går det att leva med (med lite parfym) dagen efter! :) Sen är det väl ingen BUS produkt ute idag som luktar direkt gott? :)

Tack för mig och gonatt!

   



Modern Family

Har precis ätit middag till ett avsnitt av Modern Family.. Den serien är kanske huuur kul som helst! Älskar humorn och alla karaktärerna! Bästa sen vänner! :)

Nu ska jag slappa lite i soffan och sen blir det en kvällsprommis innan sängen... SKA (vet jag säger det ofta men ikväll ska jag) lägga mig hyfsat tidigt så jag kan läsa flera kapitel med gott samvete! ;)



Gult är inte fult!

Pratatde lite med Johanna igår och kikade in på hennes blogg som vanligt... Blev då inspirerad av hennes nagellack! :) Senast tror jag var förra sommaren... Men idag rockar jag åter det gula nagellacket! Fräscht och så rätt i vår och sommar! :)

Off to work!

Puss


Färger, färger och åter färger! :)

Det var juh mina efterlängtade iPhoneskal som hade landat i brevlådan tidigare idag! Helt perfekta var dem, klickade på plats precis som de ska! Älskar att det är mkt färger som gäller nu i vår och sommar och jag som är ganska "svart" av mig gillar att färga till det med accessoarer! Sen ska jag bli duktigare på att använda färger i kläder också! Allt blir nog roligare i klädväg så fort jag blivit smal! ;) Haha!

Ser även på bilden att jag måste byta ut nagellacket ikväll... Ska hoppa in i duschen nu, sen BUSa mig lite och till sist fräscha till mina naglar! :)

Puss



Typiskt nog startar jag självklart med det svarta! :P Alla färgerna gillas stark! :)


Marbella!

I maj 2013 har jag blivit erbjuden att åka med, som "nanny", till Marbella i en vecka! :) Föräldrar till ett barn som går på mitt team ska gifta sig och ville då gärna ha med mig som barnpassare! :)) Betald semester och allt gratis (dom har hyrt en stor villa med privat pool) tackar man väl inte nej till?? Har juh alltid ångrat lite att jag aldrig kom mig för att bli aupair så nu får jag chansen att känna på en liten del av hur det kunde varit! :) Himla kul ska det bli! :)


Kan ju bli riktigt nice! ;)



Nu ska jag äta middag och sen steka lite lax som jag ska ha i salladen i morgon! Har för första gången köpt färsk lax! Priset var ungefär det samma som om jag skule köpt fryst och jag har juh hört att färsk lax är mkt bättre, så ska testa nu om det är någon skillnad i smak också (har säkert ätit färsk lax förut men inte så att jag minns hur annorlunda det smakade).

Hade även två bra saker i postlådan när jag kom hem: ett paket och en mkt låg mobilräkning! :D





Älskar att "få" paket! :)

Resa?

Fick precis ett mkt trevligt förslag! Har med jobbet och göra och det gäller utlandsresa... Har inte bestämt mig till 100% men det frestar väldigt! :) får se när jag vet mer så kan jag avslöja allt! ;)

Puss!

Stuff!

Fick ju min efterlängtade väska tillslut! Blev även lite mer färg, under sista shoppingdagen i Sthlm, vilket är välbehövligt nu när våren och sommaren är på ingång! :) Testade även några olika RayBans men måste kanske känna mig besegrad... Var inte såå snygga på mig som jag hade hoppats (Wayfarer altså)... Ska dock göra lite nya försök att prova här i Oslo och hittar jag ett par så blir det beställning från internet! :) Sen blir det att SPARA! Har juh lagt upp en sparbudget varje månad tills vi åker till NY så att jag kan få med mig så mkt pengar som möjligt! Ska bli så kul att börja nästa lön! :D

Nu ska jag ta en kvällsprommis till affären och handla lite avokado och flingor! :)

Pöss







Bild tagen från hemsidan esprit.com




Älskar små söta toppar som får sticka fram eller synas
under ett lite transparent linne :)


Lite färger i form av en kjol och tre linnen :)

Freakin' amaaazing!

Hur är det ens möjligt att ta en ton som den vid 2:01 utan att det brister?? Fantastiskt! :) Dedikerar denna till min kära syster som jag vet älskar denna låt! <3 Love you! <3



Noll energi!

Sitter och väntar på att min mat ska bli färdig... är superhungrig! Är så lat och trött idag att det blev färdig fiskgratäng från frysboxen till middag! :P Efter maten ska jag iväg och handla lite sen förbereda veckans lunch och sen typ sova...! Ska klämma in nån serie också! :)

Puss

Fu**ing lowlifer!

Känner jag blir riktigt förbannad!

Står och väntar på trikken som ska ta mig hem... Flyget var försenat nästan en timme och det slasksnöar ute... Det är dock ingenting jämfört med vad som händer nu... Står i min egna lilla värld och lyssnar på musik från min iPhone som jag har i jackfickan... Känner helt plötsligt något nudda mig i bak på armen. Vänder mig om och ser en jävla ficktjuv som nästan har handen i min ficka för att ta min tel!!! Hur fräck får man vara!!?!? Blev totalchockad och hann nästan inte reagera förän han sprang undan... Ångrar nu att jag inte gav honom en rak höger! IDIOTER det finns!!

Jaja.. Då har jag fått avreagera mig lite... :P Nu ska jag ta och packa upp lite från min väska och sen äta ett knäckebröd, med messmör och ost, till en kopp te. Är typ minusgrader i lägenheten så känner att det ska bli skönt med lite varmt att dricka! :)

Puss



Tummen ned för ficktjuvar!

Arlanda

Har precis sagt hej då till mamma... :(( alltid lika tråkigt! Men har haft det superbra denna helg! :) står nu och väntar på att få boarda mitt flyg.. Längtar till jag är hemma i lägenheten och hoppas att det inte regnar så mkt när jag ska gå hem från trikken! Ska bli skönt att i morgon börja veckan på en tisdag, jobba tidigt och sluta kl 15.. Tror veckan kommer gå fort! :))

Puss

Service på H&M

Blev en tur in till city en sista gång! Och äntligen fick jag min kära väska! :) Blev en beige Esprit och jag är super nöjd! Bild kommer.. ;)

På vägen tillbaka stannade vi på Solna centrum för att lämna tillbaka några linnen och ett par byxor på H&M. Medan jag står i kassan kollar jag på kvittot och ser att då jag handlade för 3 dagar sen så hade hon i kassan slagit in två par (hade bara köpt ett) av samma byxor. Står och irriterar mig högt, tillsammans med mamma, på att jag inte märkte detta då jag handlade. Detta hör expediten och trots att de egentligen inte kan göra det så får jag tillbaka mina pengar för de extra inslagna byxorna! DET kallar jag service! :D

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen ska vi bege oss ut till Arlanda... ca halv åtta är jag hemma i Oslo...

Puss så länge!




Tummen upp för H&M i Solna centrum! :)

Vart tog shoppinghumöret vägen??

Blev ingen väska idag heller... :( Gick vääldigt trögt idag och hade ingen särskild lust att gå in i nån butik.. Satsar alla kort på i morgon! Så håll tummar och tår för att jag hittar en väska! :P

Nu ska vi äta blåbärspaj! :)

Kista

Nu ska jag traska iväg till tunnelbanan för att åka till Kista och möta upp mamma och moster som varit på loppis! :) Idag blir det galleria för hela slanten och jag hoppas jag hittar en väska idag! :D

Puss





Gårdagen...

Bloggstrejakde igår (borsett från ett ynka inlägg) för att det var så jäkla kallt och blåsigt ute! :( Hade ingen lust att varken shoppa eller uppdatera bloggen! Så gårdagen var obetydlig om vi bortser från en supergod middag på Lokes Bar! Åt oxfilé med pommes och murkelsås... MUMS! :) Sen var det juh påskafton igår så jag unnade mig lite (läs ganska mkt) godis! :)

Bjuder på några bilder från fredagens Wallmans som var mkt trevligt! Personalen var jätteduktig och låtarna hade hög igenkänningsfaktor! :D



Var inget snack om att det var 80-tals tema när det kom till kläderna! ;)


Perfekt trerätters avslutades med mumsig hallonpanacotta :)


Jag var glad


Mamma var glad <3


Gillade stark min väska som gjorde nästan hela outfiten :)


Fika

Eftermiddags paus på Medborgarplatsen! :))

Wallmans

Sminket är på plats håret är lockat och outfiten är i ordning! Klart för en kväll fylld av musik, god mat och trevligt sällskap i form av världens bästa mamma! <3







Sorry för djävulsögonen! :P

Puss

Sär skrivning ;)

Har fått påpekat av kära mor (som är svensklärare), när hon suttit bredvid mig medan jag har bloggat, att jag är en hejare på särskrivning! Vi gick tillbaka några inlägg för att jag var nyfiken (kunde ju inte tro mina öron!) och detta stämde ju allt för bra! :P Många särskrivningar hittade vi! Oops! ;) Vet faktiskt inte varför jag gör dessa fel då jag gott och väl vet att (te x jätte bra och super trött) orden sitter ihop! Får helt enkelt skylla på att jag bott i Norge för länge! ;D Och läsa igenom inläggen bättre innan publicering hädan efter! Men i ärlighetens namn tror jag det är något alla (inklusive mamma) till och från får leva med! :)

Skit väder! :(

Idag var tanken att vi skulle till Kista galleria men då det är typ snöstorm ute så bestämde vi oss för att ha en ledig dag idag!

Ikväll är det ju Wallmans så det får kompensera att vi inte gör något idag! :)

Ska äta lite nu sen resten av dagen blir det bok, tv, blogg, sova lite, bok, tv, blogg! :D

Och månadens bok är:

Cosmopolitan

Blev positivt överraskad av "baginboxcosmo" som jag köpte på taxfree, riktigt god! Sitter just nu och vilar fötterna och njuter av ett (läs tre) glas Cosmo och lite cashew nötter! :) Dagen har varit riktigt bra och jag är så nöjd med alla inköp!

Snart vankas det räkor och vitlöksost!

Bjuder på bilder av några saker (utöver det på bild blev det nån tröja, ett par byxor, nagellack och lite annat småplock) som inhandlats idag:






Gillar höga Converse allt för mkt fortfarande för att gå över till låga! :)


Kärlek vid första ögonkastet ;)


Ny jobbklocka! :)


I morgon blir det stora hollywoodlockar!


USA scarf


Kärlek vid första ögonkastet nr 2! :) kommer bli super snyggt i morron 
med mitt orange nagellack, som jag hade med hemifrån, och helsvart outfit!

Sneak peek ;)

Senaste inköpet! :)) Helbild och bilder på resten kommer senare! Sitter nu på ett café på Drottninggatan och har precis ätit världens godaste Ceasarsalladrygt! Drygt halva budgeten spenderad och nästan allt på "listan" inhandlat! Nöjd! :)

Shopping

Sitter och väntar på att äggen ska kokas färdigt och vi ska äta lite frukost före vi ska bege oss in till centrum! Är en hyfsat fin dag idag men blåser lite... tror det blir en bra shopping dag! :) Första stopp blir nog NK! ;)

Uppdaterar med bilder senare ikväll och kanske mobilbloggar under dagen! :)

Puss och kram

Framme!

Har precis mött upp bästate mamma och står nu och väntar på hennes bagage.. :) Sen ska vi ta flygbussen in till Solna och moster Gunilla! Köpte färdigblandad cosmo drink i baginbox(?!) på taxfree i Oslo som kanske tetas ilväll.. Utöver det blir det nog en hyfsat tidig kväll då vi ska upp tidigt i morron för att göra stan! :))

Puss

13,76 kg :)

Packad och klar med good marginal! :) Sitter nu och äter lite yoghurt då jag höll på dö av hunger... ska väl hinna äta nått annat senare också innan jag sätter mig på flyget!

Säger hej så länge och glad påsk! :D



Ser lite mörkt ut... Får köpa lite färg i Sockholm! ;)


Självklart är älskade Rapunzel of Sweden clipons med!


Mellanmål på hög nivå! :P


PackaPackaPacka....

Nu packas det för fullt... Planet går 19.00 och senast 16.30 måste jag vara ute från lägenheten! 2,5 timmar behövs väl inte?? Jo, om man vill hinna med taxfree i lugn och ro! :P

Once you go BUS you never go ljus! :P

Kletade in mig med lite BrunUtanSol igår kväll... Så mkt fräschare jag känner mig med lite färg och det passade bra då jag flyger till Sthlm ikväll!! :)) hoppas bara det är lika fint väder där som här så kanske man får lite naturlig färg! :P

The day before tomorrow!

Imorgon bär det av till Sthlm i 5 dagar! :D Satt länge igår kväll och försökte göra ett så där roligt kollage med saker jag har tänkt köpa, men förgäves.. :( Hade hittat en perfekt sida på nätet med typ scrapbook sidor man kunde personalisera(??) och så men den är tydligen nerlagd.. :(( Så det får bli det näst bästa: ladda upp bilder direkt på bloggen.. :P                     

En lite större kuvert väska i någon kul färg 


Bästa H&M jeansen.. blir nog 2 par av dom! :)


En tjockare locktång så jag kan göra riktiga hollywood lockar ;)


En snygg plånbok som nödvändigtvis inte behöver vara Guess! :P


Ett par offwhite låga Converse


Och ev ett par RayBan wayfarer... beroende på pris (har hittat dem på nätet för ca 7-800)
men vill gärna ha med en gång, har aldrig fattat det där med att den som väntar på ngt gott.... :P


Nu ska jag slappa ett tag för att sedan äta middag och efter det ta tag i städningen! Blir tiiidigt sänggående i kväll då jag är tröttare än tröttast redan nu!

Pöss!

Insomnia

Varför ska det vara så svårt varje kväll att lägga sig som planerat?? Sitter super trött framför datorn och ska fixa ngt som inte alls är viktigt och sen helt plötsligt är kl 1,5 timmar efter planerad sovtid! :/ Och sen när man då väl lägger sig, somnar man med en gång..?? Neeeej då... då ligger man och vrider på sig i kanske en halvtimme! grr... irriterande! :P

Så nu sitter jag här trött och hungrig... ska traska till jobbet och äta frukost där! :)

Ha en fin tisdag, allesammen! <3




Puss


Sido fishtail idag! :)

Kycklingburgare!

Har precis avnjutit dagens middag, världens godaste rester: kycklingburgare! :P


Mums! ;)

Ska plocka och dona lite här hemma nu och kanske städa badrummet så jag inte har allt kvar till i morgon.. Måste juh städa hela lägenheten innan jag åker, är så mkt trevligare att komma hem då! :) Längtar till onsdag! :D

När jag känner att jag gjort nog på städfronten ska jag mysa ner i soffan resten av kvällen och se säsongspremiären av "The Killing" som sändes igår. :)

Nu skruvar jag upp volymen till spotify och dagens städ musik blir 80 tals Madonna blandat med låten jag fått total dille på: "Shake it Out" med Florence + The Machine! :D


  

Straight up leopard!

Idag är det så kallt ute att jag måste nog ha på mig scarf inne... :/ Men alltid kul att matcha då! Blev min älskade grå/lila/svarta leopard/giraff scarf! :) Till det kör jag idag på spikanste(??) rakt hår!

3 dagar kvar! :)) Ha en fin måndag!

Puss





Söndag

Har haft noll motivation till att blogga idag... Har varit allt för upptagen med den nya serien Smash! :) Handlar om broadway livet i New York och en ny produktion av en musikal som ska handla om Marylin. Riktigt bra och jag älskar Katharine McFee i huvudrollen! :)

Nu ska jag fixa mig lite jordgubbar och vanilj kesam och återgå till Smash!





Miss Joh

DANCE, LOVE, SING, LIVE <3

RSS 2.0