Storm

Hemkommen igen efter en liten prommis som slutade på affären! Och jösses vad det blåste ute!

Känner mig fortfarande krasslig i halsen men hoppas att det är borta i alla fall till måndag och att jag inte blir mer sjuk! Känns bara super tråkigt att sitta hemma när jag hade jätte lust att ta mig några glas vin ikväll! :( Men vågar inte chansa!

Nu ska jag vara jätte duktig och göra kyckling burgare, från scratch! :) Jätte goda blir dom med bl a avocado och bacon som "pålägg"! :) 

Biljard :)

Igår kl 20.30 tog jag mig in till centrum för att ta toget till Lilleström för att blir hämtad av Linnea och Andreas för att åka till Strömmen bowling och spela biljard! :) Var en mkt trevlig kväll och tävlingsmänniskan i mig kom fram (både på gott och ont) när jag började med att förlora två matcher i biljard! Men efter jag blivit varm i kläderna tog jag faktiskt hem (dock kanske mest med massvis av tur, då biljard, som jag märkte igår, inte riktigt är min sport!) resterande tre! :D En öl slank också ned men inget annat onyttigt! :P

Värre är dock att jag idag vaknade med svinigt ont i halsen och huvudvärk... Jag har nästan aldrig huvudvärk! :( Har inte tänkt bli sjuk till påsk och Sthlm så ikväll blir det massa te drickning och bara mys framför tvn!

Nu är det frukostdags (ja, jag vet att det snart är lunchtid med hallå det är helg!) och magen ropar efter mat! :)

Bilder från igår:





Vinnarstöten! Första match mot Linnea förlorad... :(


Sprängningsdags


Blev även en match "airhockey" eller vad det heter... Var nått fel på maskinen så
jag och Sara fick inte poängen räknade men jag är övertygad om att jag vann! ;)


Out and about...

...with my converse! ;)

Helg!

Oj så skönt det ska bli med helg! Och sen att jag bara jobbar tre dagar nästa vecka gör inte saken sämre! Efter det blir det Sthlm!! :))

Blev inge öl ikväll.. solen försvann bland molnen och det blev lite små kyligt ute... får i stället kanske satsa på att dricka lite vin i morron... Vin som jag vann i vinlotteri idag på jobbet! :D Har varit en väldigt bra fredag och jag känner mig väldigt glad! Har juh varit i en lite "funk" i några dagar, spec på jobb, men nu mår jag toppen! :) Fick även en jätte fin påskpåse av min pedledare på jobbet! I den var det massa saker som jag egentligen inte ska stoppa i mig, men det är juh bara påsk en gång per år! ;)

Precis när jag nu tänkte lägga mig till rätta i soffan en stund plingar det till i mobilen... Linnea vill ha med mig ut... Biljard och film (som jag garanterat kommer somna till) ser det ut att bli ikväll! Kanske slinker ned en öl ändå? :P

Puss








Då känner man sig uppskattad för det man gör! :)

Fredagskos!

Som vanligt på fredagar är det massa gott uppe på fikarummet... Kan ju inte motstå allt (jag är ju bara människa) så jag tog mig en liiiten bit morotskaka och 3 godisar! ;) Men det var efter jag ätit min kyckling sallad! :)

Ikväll vet bag inte vad som sker.. Men håller vädret i sig blir det kanske en öl efter jobb! :) Älskar fredagar!

Bilden: På väg till jobbet i den underbara solen :)


Silverschampoo!

Tack och lov för det ovannämda! :) Igår lät jag det verka ca 10 min och är nu super nöjd med mitt blonda hårsvall! ;)

Sitter och dricker mitt älskade morgonkaffe och har precis ätit frukost... Ska borsta tänderna och sen snöra på mig skorna och bege mig ut i solen och iväg till jobbet! Idag är det FREDAG! <3

Puss!





En stor kopp (mugg) kaffe på morgonen så blir dagen bra! :)

American Idol

Shit vilka talanger det är i år! Nio kandidater kvar och FEM stående ovationer! Älskar musik och älskar detta program!!

Bäst denna gång var nog (mkt pga att jag är ett stoort fan av orginal artisten) Jessicas lugna version av "Sweet Dreams" Enjoy!





Klicka vidare på alla de andra idolerna efter denna! :)

Vår på riktigt!

Idag efter jobb tog jag trikken in till byen för att köpa mig ett par nya Koss porta-pro då mina gamla, som jag fått av bästaste Johanna, började glappa! :( Skulle köpa med inbyggd headset men då är det så att du inte kan ändra volym och låt med den utan bara svara i tel... Dåligt! Men är nöjd oavsett, nya headset lurar får jag köpa i Sthlm! :)

Nu ska jag woka ihop lite kyckling och gönsaker till middag! :)





Så var vi färdig med vintern! :)

Ögonbryn

Sjukt ändå vad ögonbryn gör för ansiktet... Är evigt tacksam för första gången min kära storasyster sminkade mina ögonbryn, då jag var kanske 14(?) år gammal... Har juh väldigt ljusa bryn och jag tycker att jag inte ser klok ut när jag kollar på gamla bilder då jag har maskara och noll bryn! :P Jag imponeras av alla mode/kändis bilder där personen har väldigt ljusa bryn eller nästan inga och det ser hur snyggt ut som helst! Det funkar nämligen inte på mig! :P

Nu ska jag tvätta bort min ögonbrynsfärg och hoppas resultatet blir som det brukar! :D





Kanske ska satsa på svarta bryn nästa gång?? :P

Vind!

Var inge kul att gå och handla då det blåste som bara den... grus i ögonen och kallt var det! :( som tur va hade jag medvind på hemvägen! :)

Nu har jag precis ätit upp min middag, idag var jag lat så köpte grillad kyckling och till den (självklart inte hela, resterande blir till sallader på jobbet!) hade jag en halv avocado (för att den andra halvan var dålig) och två morötter! Gott, enkelt och mättande! Köpte även jordgubbar och vanilje kesam men får se om jag orkar vara vaken så länge att jag blir sugen! :P


Mitt i veckan!

Fördriver tiden med ett inlägg medans jag försöker peppa mig att gå och handla! :)

Idag är det exakt en vecka och en timme tills jag sitter på flyget till Sthlm! Längtar! Ska blir härlig att få några lediga dagar... plus att få träffa mamma! <3 Hoppas bara att vädret håller i sig... :/

Nu ska jag betala lite räkningar och kolla över ekonomin så jag vet hur mkt jag kan spendera i huvudstaden! :P Känner nu att jag är jätte hungrig också så jag måste väl komma mig till affären snart! :P Tror det blir kyckling ikväll! :)




Mamma och jag i Sthlm påsken -11

Lunch!

Har precis ätit upp dagens sallad! Blev tonfisk idag igen men denna gången fick jag till att göra en römme dressing med rödlök till.. Blev suuuper gott! :) så detta blir det mer av! Till desert fick jag några druvor. Är mätt och belåten och ska förhoppningsvis ut i solen nu med alla söta små!

Mår väldig bra idag! :))

Dagen som gått!

Dålig uppdatering idag! Sånt händer! :P

Efter jobb idag tog jag trikken och tåget raka spåret till Linnea! Vi åt thai takeout (jag vet att det inte ingår i min "diet" men jag år bara hälften och sen pillade jag ut kycklingen!) och det var super gott! :) Sen var det dags att dra ut slingor och börja färga hår! Tror aldrig jag har varit med om mera tovigt hår än då jag skulle tvätta ut blekningen... haha.. stod (även med huvudet upp och ned då jag inte duschade kroppen) säkert i 10 min och försökte reda ut det.. Tack och lov för inpackningar och hårolja! :) Men resutatet blev bra och jag känner mig nöjd, efter en tvätt med silverschampo kommer jag vara ännu mera nöjd! :P

Nu har jag precis stoppat i mig en näve mandlar och ska göra mig i ordning för att sen gå till sängs!

Btw så har vi haft säkert 23(!!) grader och sråååålande sol idag! :D

Puss och gonatt!




Dålig bild på håret med är för trött för att fixa en bra.. :P
Ljust blev det iaf och utväxten är som bortblåst! :D

Nyslingad!

Slinghättan har suttit på ett tag och jag är snart klar för att ta den av! Spänd på resultatet! :) ska bli så skönt att bli lite ljusare till sommmaren! Bjuder på en otroligt vacker bild i slinghättan!

Trött!!

Ska bli skönt att lägga sig snart... Ögonen är grusiga av trötthet! Sitter med ricinolja i håret idag igen... :P Ska duscha snart så lacka naglarna och sen blir det sängen! Tänkte eftersom jag läste ut "Vattenmelonen" igår (ja, jag vet att jag sa jag skulle göra det på fredag men jag var såå trött!) så skulle jag börja på en ny bok... Men tji fick jag! När jag var hemma i julas hade jag glömt boken jag höll på att läsa hemma och då jag fick "Livet Delux" av mamma i julklapp fastnade jag i den med en gång och glömde heelt bort boken jag höll på att läsa! Haha.. så jag ska återuppta "Den man älskar" och efter den börja på en ny! :P Hoppas jag hinner läsa ut den innan månadsskifte så behöver jag inte räkna den som en av de "en bok i månaden" böckerna! :D

Lägger in en/två bild/er också på mitt hår... döm själva! Bilden till höger är tagen dryga 2 veckor efter klippning, har då haft ricinolja i håret ca 2 ggr i veckan, ca 1 timme/gång. :)



Kanske är inbillning men jag tycker mig se skillnad.. ;)


Dagen som slutade bättre än den började!

Det bästa med att komma hem sent efter en dag på jobb måste nog vara att byta om till mjukiskläder, sätta upp håret (om du haft det utsläppt under dagen) och sen sätta sig i soffan, om så bara några minuter, te x för att göra ett blogginlägg! :P Sen blir det ännu bättre när du får veta att du får tillbaka på skatten, nästan 2000 kr.. :)

Men dagen började inte så bra som den nu slutade... Startade morgonen med att vara duktigt och fixa salladen till idag (blev för övrigt tonfisk, undra om jag kommer tycka om det mer och mer juh oftare jag äter det?) men då jag ska "veckla" ut min tupperware matlåda så bryter jag naturligtvis av ena nageln! Grr :( Just när den förra jag bröt blivit någorlunda ok! Sen att det gör ondare och ondare utöver dagen gör saken inte bättre! Plus at jag hade sönder min klocka när jag skulle ställa om till sommartid! :(

Jaja... nog om det tråkiga! Nu ska jag steka mig lite kyckling till middagssalladen! Sen blir det at kapa naglarna åter igen och denna gång måla dem i någon trevlig vår färg! :)

Idag har det btw varit sommar!! ;)


Slappardag!

Skämms faktiskt lite (eller egentligen inte) för att jag inte varit ut nått idag... :P har spenderat hela dagen med att ligga och små slumra i soffan till olika serier... :D Har bl a sett några avsnitt av Kungarna från Tylösand... haha... det kan jag skämmas lite för.. haha.. En svensk dålig Jersey Shore ripoff! Men sjukt som det är så efter allt med BB och Hanna Widerstedt och att hon nu är tillsammans med Jockiboi och att jag läst lite från bloggen och så, så var jag tvungen att kolla in serien... Haha! Aja.. när man inte har nått bättre för sig..... :P

Blev inget Linnea och hårfärgning idag... Har bokat om till tisdag! Så det glädjer jag mig till!

Nu ska jag fortsätta att göra ingentig!

Puss


Känner mig lite som Gustav idag... :P

Sommartid

Är det nått jag inte är så förtjust i när det kommer till våren så är det att ställa fram klockan... känns lika jobbigt varje år att "förlora" en timme.. :P Och i "morse" när jag vaknade fick jag smärre chock när jag tänkte att jag var tvungen att ställa om kl till tio i TOLV!?! men då kom jag juh på att våra super telefoner ställer om sig själva, så i år fick jag nästan känslan av att jag vunnit en timme! :D Wee!

Aaou! :(

Är inget fan av matbilder men i brist på "egentagna" foton så kände jag att jag kunde bjuda på en. Kan juh bara säga att (och detta gäller nästan alla andra matbilder som någonsin tagits av någon, nu snackar jag naturligtvis om amatörer och inte bilder av mat i te x kokböcker!) det smakade bättre än det fångades på bild! Dagens middag: rester, laxpasta! 

 





Då kan vi glömma att det har inträffat! ;)

Idag när jag var ute och gick så började känna små ilningar i ena framtanden... och det har nästan blivit värre och värre... :/ Känns typ som när jag bleker tänderna fast det har jag inte gjort på jätte länge..! Men ont gör det och jag hoppas att jag inte har något hål! :( Hoppas på att vakna i morgon bitti och inte känna nått! Passar juh bra att jag sak sluta äta osunt nästa vecka.. No more sweets for me! :P




Nu ska jag återgå till mina morotsstavar och dip (världens godaste btw, ranch!) och fortsätta kolla på CSI. Blir för övrigt en ganska tidig kväll ikväll då jag vill få ut mest möjligt av söndagen som också ska bjuda på fint väder! :D

Puss!


Sun is shining, weather is sweet yeah!

Nyss kommit hem efter en lång prommis fram och tillbaka till Lambertseter senter! :) Massa d-vitaminer har jag nu samlat på mig och nu ska jag få i mig lite omega-3 i form av lax! :)


I morgon ska utväxten utrotas och jag ska bli vår fräsch blondie! :)

God morgon!

Fortfarande på bra humör idag! :) Ska snart äta en super smaskig frukost bestående av nygräddad minibaugette med ägg! :)) Och en kopp te på det.. Dricker nästan aldrig kaffe på helger... bara veckorna... Tecken på att jag inte är beroende?? :) 

Jaja... Solen skiner ute och graderna stiger frör varje timme! :D blir en prommis senare och idag ska jag iväg en snabbis till närmaste center! Måste ha nya leggings och ska köpa blekning som Linnea ska få roa sig med att lägga på min utväxt i morgon! Blev juh inte helt 100 nöjd hos frissan sist.. tyckte jag fortfarande hade för mkt synlig utväxt.. Så det ska fixas i morgon! :D

Härliga Lördag! <3

Klart och betart!

ÄNTLIGEN är allt bokat och betalt nu! :D New York, here we come!! I september då förståss! ;) Längtar så obeskrivligt mkt! Pratade med Madde på skype under hela tiden jag höll på att boka... Och det kändes jätte konstigt att inte sätta sig i samma soffa som henne efteråt och se en film! Sjukt det där med skype, men glad att det finns! :)

Har även pratat lite med Johanna under kvällen... Märkte då att jag saknar henne väldigt mkt! :/ Men vi ses till sommaren! <3

Nu ska jag lägga mig och läsa ut min kära vattenmelon! :)

LOVIN' LIFE! :D



Bästa Madde och Johanna och jag på nyårsafton 2010.

Gossip Girl



Kollade på ett avsnitt av Gossip Girl för några dagar sen. Såg då att Serena hade ett jätte snyggt skal på sin iPhone och nörd som jag är så måste jag bara ha det! Tänkte även att det var passande då vi ska till NY, serien är juh inspelad där! :P Haha!



Tack ebay som lät mig klicka hem 4 av dessa godingar för endast ca 12 kr styck! :)

Soffpotatis :)

Känner mig redan på bättre humör... Det är praktiskt taget sommar ute och ingen snö så långt ögat kan nå! :)

Nu ska jag snart gå och handla lite inför helgen och kvällen... idag blir det min berömda laxpasta till middag! MUMS! Resten av kvällen kommer spenderas i soffan med massa serier och gotta som jag ska smaska på! :P Har bestämt mig för att äta vad jag vill i helgen för från och med måndag blir det sträng diet! Har tänkt prova på en sallads diet... för nu är jag less på att inte känna mig nöjd med min egen kropp! Och eftersom mina fötter och knän inte vill samarbeta under träning (ja, jag är bara 27) så blir det kostomläggning. Ska variera mellan bl a kyckling, tonfisk och räkor och utöver det skal det endast vara spinat/isbergssallad, gurka, tomat, rödlök, avocado, lite majs (till kyckling och tonfisk) och ägg (till räkor och tonfisk). Självklart kommer jag klämma in promenader så ofta jag tvingar mig själv till det! :P Hoppas och tror att detta kan funka för mig... enkelt och gott! Så håll tummarna att jag är någorlunda nöjd till sommaren! :)



Ja, jag veeeet.... men det är väl lov att drömma! ;)

Äntligen....

....helg!!!!!

Dåligt humør! :(

Kænns som att ALLT ær skit idag! Kan helt ærligt sæga att denna dag ær den værsta dag jag haft sedan jag børjade jobba på mitt kæra jobb (vilket jag annars ælskar). Personal borta, många barn och annat som jag inte orkar gå in på! Inte ens att det ær strååålande sol ute och att vi ska boka resa ikvæll kan hålla mitt humør uppe! :(((( Ska førsøka hålla mig så mkt som møjligt før mig sjælv resten av dagen (så jag inte smittar andra) och sen hoppas att jag kænner mig på bættre humør kl 15.30, då jag går hemmåt!

Linnea, come cheer me up tonight? <3



Precis så hær kænner jag mig just nu...

Ricinolja :)

Sitter just nu med ett hår som ser ut att inte blivit tvättat på flera år! haha! Har ricinolja i hårbotten som kur innan jag ska hoppa in i duschen... Ska juh tydligen få håret att växa 3-4 ggr så mkt.. Har testat nu i snart 2 veckor sedan jag klippte mig, ca 2 ggr i veckan, och det ska bli kul att se om det blir nått resultat! Det jag märkt redan nu är att håret inte blir fett så fort efter tvätt, kan gå nästan 3 dagar utan tvätt och torrschampoo.. :) Men det är juh längden jag är mest intresserad av! Hoppas det funkar... Har tagit en före bild och när det gått en månad sedan första kuren ska jag ladda upp den och efter bild för att kolla resultat! Updates will come!! :)


Hoppas att mirakel ska ske! ;)

Låg nivå!

Ok, måste erkänna att jag följer big brother... Men börjar faktiskt tycka att det är så sjukt låg nivå i år! Förra året var det flera roliga personer och programmet kändes faktiskt moget (för att vara BB)! Inga direkta skandaler och inga totalt urspårade fester, ganska snällt faktiskt! Men i år har det sjunkit till en nivå som jag nästan måste ge upp att se på... hade jag inte följt det från början hade jag aldrig sett det idag! Mobbning, dåliga "pranks" och allmänt taskig attityd! Tack och lov åkte en av de värsta ut nyss pga av bl a mobbing, äntligen lite respons från tv redaktionen! Skärpning!

Jaja.. kände att jag var tvungen att skriva av mig lite.. haha! :P

Nu tillbaka till underhållning på högre nivå:


Rastløs

Sitter på datan i pausen min och kænner mig lite rastløs/stressad.. Vill bara hem och boka allt så det ær klart! Priset går juh upp med några kronor før varje dag och jag har inte is i magen nog till att inte bli stressad och låta det gå ned igen! Plus att vi fått svar på frågorna till han vi ska hyra lægenhet av och allt kænns såå bra! :)) Uppdaterar mer ikvæll.. nu återgå till jobbet och andra tankar! :)

Goood morning!

Ser ut att bli ännu en härlig försommar dag idag! :D Om det blir lika varmt, som det är spått, idag så blir det nog en after work öl på en uteservering! Hoppas alla andra har en lika bra dag som jag (nu antar jag detta) kommer ha! ;)

Puss





Dagens frisyr :)


Superdunderblek! ;)

Förvirring i valutadjungeln!

Betala allt med svenska kortet? Betala allt med norska kortet? Betala norsk sida med norska kortet och svensk sida med svenska kortet?? Blir galen på vad jag ska göra? Trots att förnuftet säger att det är sak samma vad jag än gör så har jag ändå beslutsångest... tror jag kommer förlora massa pengar om jag gör det ena eller det andra! Haha! Nej, nu ska: jag bestämma mig, kolla hur mkt jag måste låna av mamma, prata med madde och be henne föra över sin andel och sen ska jag banne mig boka resan och boendet! Och det ska göras med........ Sve... Nor... Sve..... ARGH!!! :P


          vs 

Oops I did it again...

Okej, det blev ett andra inlägg idag.. haha!

Har precis pratat med mamma om vår resa till NY som vi gjorde 2008.. (Vet att det blir mkt NY prat :P) Mest bara för att minnas lite vad vi gjorde och så.. allt är juh som ett enda super bra minne för mig då jag tror att jag var i en lycklig chock när jag var där! haha.. Men efter att ha pratat med henne ska jag nu snart prata med Madde och höra vad hon säger... har då hittat en ännu billigare resa än sist och ett bra boende (hoppas vi!) Så nu sitter jag bara och väntar på att hon ska logga in på skype så vi kan bestämma nått så jag kanske kan boka i slutet av veckan! :D Allt blev helt plötsligt så verkligt! And I for one can not wait!! <3



<3

Sommar, sommar, sommar

Dagar som denna går det bara inte att vara på dåligt humör! jag har testat... det går inte! :P Underbart väder ute med strålande sol och 13 grader! :D

Har idag fått klartecken att NY blir av! :)) den 22:a/23:e september blir det mest troligt avfärd! Längtar så inni bomben! :P Så ikväll ska jag ägna mig åt att kolla boende och flyg för de nya datumen.. :)

Sen är det juh bara 2 veckor och en dag till Sthlm och kära mamma! Ska bli såå mysigt att få rå om henne i några dagar! <3

Idag tror jag banne mig det bara blir ett inlägg... känns som det... får se! :P

Puss

Resultatet :)




Gillar gele naglar looken! :)


Vår fräscha naglar :)

Blir så less när EN nagel går av... :( klarar inte av att ha ojämna naglar så måste därför klippa ner alla.. tråkigt! (dagens I landsproblem) :P Men det ska dock tilläggas att denna gång är faktiskt bara andra gången som en nagel går av sedan i sommras... undrar vad jag gjort annorlunda i nästan ett år? aja.. fortsätter i alla fall med samma handkräm, nagelbandsojla, remover och baslack.. verkar juh funka! :) 

Är sinnessjukt trött men sitter i alla fall nu och ska måla mina stumpar till naglar, ska försöka göra dem naturligt fräscha... resultat i form av bild kommer snart! :D Efter detta projekt blir det raka spåret til sängen!

Puss

Måndag

Idag är första dagen sedan jag började som jag inte har nån särskild lust att blogga... Mkt beror kanske på att då jag önskat få ledigt från jobbet, pg a min NY resa, inte gick uppfylla.. utan vi måste tänka om 2 veckor senare... Hoppas det inte blir några problem bara.. För till NY vill jag!!

Jaja.. har precis sett ett avsnitt Desperate Housewives och gråtit ögonen ur mig.. :P så nu ska jag ta mig en muffin och se BB och hoppas jag blir på bättre humör!

Orkar inte ens hitta en bild till detta inlägg! :P Lovar att nästa inlägg blir i alla fall lite roligare! :)

How I met your mother :)

Tvättat, städat och ny bäddat och jag är ny duschad! :) Härligt! Kommer sova gott i natt men innan sängen intar jag soffan och unnar mig en friskis... Tänkte se några avsnitt av HIMYM! :)


                  + 

Ut på tur aldri sur!

Precis hemkommen efter en dryg timmes promenad... Det gjorde gott! Nu ska jag jobba upp lite energi med hjälp av jordgubbar och yoghurt så jag orkar städa lite! :)

 
Underbart vår väder! <3

Tvätta och städa!

Idag vaknade jag med inställningen att jag skulle göra allt jag inte fick gjort igår! Så det första jag gjorde när jag steg upp ur sängen var att byta sängkläder och ta ut allt för vädring! Sen satte jag igång en maskin med kläder! Ska försöka klämma in en långprommis idag också eftersom solen skiner lite mellan molnen ute! :) Men nu ska jag äta nygräddad minibaugett och dricka lite te. Härliga söndag! :)



Jepp, precis så det är! ;)

En lat lördag :)

Bestämde mig för att inte få något gjort denna lördag och i stället ställer jag mig in på att göra allt i morgon! Lättare att få något gjort när man bestämt sig och inte velar fram och tillbaka! :)

Har däremot kollat lite mer på boende och så i NY... måste säga att jag börjar se ett svaaagt ljus i tunneln... :P Har även kollat lite på vad vi kan göra där... ojojoj.. är så mkt att jag inte vet hur vi ska hinna med allt på bara 10 dagar! Dock är minst en broadway musikal ett måste! Sen tar vi det nog lite chill med typiska turist aktiviteter, jag är juh trots allt nästan inföding! ;) Haha! LÄNGTAR! <3

Kollar igenom lite bilder från då jag och mamma var i The Big Apple 2008:




Central park <3


The Brooklyn bridge och Manhattan bridge


Utsikt från Empire State Building


Turistnördar! <3


Såg Alicia Keys i Madison Square Garden gjorde vi också!


Best diner ever! Kom inte ihåg vad jag åt med the singing staff made my night!


Sjukligt bra!


Times square by night <3


Can't wait to be back in the greatest city in the world!! :D

 

Skrikande barn och hundar som skäller

Förstår mig inte på föräldrar som låter sina barn göra precis vad dom vill...! Kanske det beror på att jag jobbar där jag gör och ser vilken stor skillnad det är på barnen när dom är tillsammans med mig och när dom blir hämtade av sina föräldrar (detta gäller naturligtvis bara ett fåtal). Men i alla fall.. nyss när jag var i butiken så hörde jag ett barn skrika nästan konstant för att något inte gick som han ville och pappan tillrättala (säger man så?) ALLT! Självklart gjorde ju inte det saken bättre... huff.. blev helt slutkörd av att höra detta hela handlingen! Föräldrar, prata med era barn och sätt gränser! :)

Sen på väg ut så blir man överfallen av hundskall! En liten vit boll som höll på att skrämma livet ur mig! :P Ska tilläggas att jag fortfarande älskar hundar! :)

Nu blir det middag! En jätte avancerad sådan! :P



Prommis

Nu blir det en liten promenad till affären för att handla lite mat.. kan även tänka sig att det slinker ner lite galss i handlekorgen... ;) Under dagen har jag gjort....... ingenting! Hoppas jag klarar av att vara lite mer produktiv under resten av kvällen, jag menar, sååå jobbigt är det juh inte att sätta igång en tvättmaskin! Men däremot att sorfera fram tvätten och sen hänga den... DET är jobbigt! :P haha!



Ut för att möta regnet! :/

Vart tog solen vägen?

Vaknade i morse efter 10 timmars sömn... det behövdes! :) Dock hade jag lite ont i halsen... så hoppas bara att jag inte blir sjuk!!

Idag hade ju jag tänkt att jag skulle ta en långprommis i solen och njuta av att inte ha några måsten denna lördag... Men vad ser jag när jag kollar ut genom fönstret?? Grådimma och små regn... Huvva! :( Så det får bli en liten tur till affären bara och sen mysa ner i soffan till alla serier jag har osedda! 

Tvätta borde jag göra och sen skulle det behövas städa lite i alla fall.. Inga måsten my ass! :( jaja, får se hur långt jag kommer idag... :P




Hittade denna bild på mig och Andreas från förra sommaren..
Åhh! vad jag längtar till detta års sommar!!


New York, New York <3

Är väldigt positiv inför min och Maddes resa till NY i september... Har precis sagt hej då till henne på skype efter ca 2 timmars samtalande.. :) Sitter just nu och äter popcorn och kollar vidare på vandrarhem... finns juh en hel uppsjö av olika ställen!! Hur vet man vilket som är bäst och som ger mest valuta för pengarna??? Tips och förslag är välkomna!! :))

Flygresa känns som en baggis om man jämför med att hitta boende... Har än så länge hittat en mkt bra och billig resa som sträcker sig över 10 dagar... Så så fort jag får ledigt från jobbet (om jag får ledigt :/) så blir det till att boka! :D

Nu ska jag kolla runt lite mer innan jag ger upp för kvällen, sen blir det några kapitel från "Vattenmelonen" innan jag till slut somnar! :)

Puss!




Det är skönt att få skratta lite innan man ska sova... :)

Tattoos

Sitter och googlar lite medan jag väntar på att Mady ska ringa för att diskutera bl a NY! :)
Kollar på lite olika tatueringar och så... är juh så sjukt sugen på att tatuera mig igen... mest sugen på att bygga ut min nuvarande handledstatuering! Älskar färg så vill ha några färglada blommor (rosor tror jag).
Vill även färga om stjärnan till lila och svart i stället för röd som den är nu.. men med tanke på att den röda färgen är så mörk tror jag det blir svårt att göra snyggt.... får ta lila blommor istället! :) eller göra stjärnan helt svart...? Skulle önska jag kände en tattuerare att disskutera detta med! :P Kanske blir inked up i Sthlm till påsk?

Nä nu ska jag kolla lite resor istället! :)



Suddig bild på nuvarande tatuering. Visst skulle det
vara snyggt med lite blommor och blad? ;)

Fredag! <3

Jag bara ælskar fredagar! Bæsta dagen på veckan, æven på jobb! Idag har jag tillsammans med 4 kollegor haft samling før hela barnehagen (135 barn + vuxna). Vi hade planerat ett typ av barnprogram med tv hallåa och olika inslag, bl a Tørnrosa (som jag spelade) och kattdockteater! Allt gick jætte bra och vi var nøjda med insatsen! :)

Sitter på rast just nu på jobb och tænker øver helgen... har inga planer what so ever och børjar kænna mig lite rastløs... kanske ska børja træna igen lite smått... tror min kæra svanskota (som jag næstan brøt på nyår) klarar av det nu! :) Måste se till å komma lite iform till sommaren... plus att jag och Madde mest troligt ska till NY i september och då kan det juh vara skoj att inte kænna sig som en typisk øverviktig amerikan! ;) Nej, då.. såå illa ær det inte, men alltid kul att kænna sig lite fræsch! :) Ska føresten planera lite med madde ikvæll øver skype! Ska bli trevligt att se min kæra væns nuna igen! <3

Nu ska jag återgå till jobbet och mina søta små! :)

Btw, sitter på jobb datorn så ha øverseende med mina ø och æ! :)

Hørs senare idag! <3

 

Naglar

Så här blev önskenaglarna! ;) Lite roliga... sommarfräscha..! God natt!



Före och efter prickar! Sorry för de torra nagelbanden.. :/ blir att sova med olja inatt! :)


OMG!

Måste helt enkelt blogga nu igen... Ser på American Idol och blev helt blown away av en av deltagarna... Tycker om gospel men är inte så där jätte förtjust i skrovlig preacher röst om nån fattar vad jag menar! haha! Men jag bara måste älska denna kille! Sjukt bra! :) Lyssna och njut!

       

Smak av sommar!

Detta blev dagens mellanmål... Suuuuper goda jordgubbar (första, men absolut inte sista, jag äter för i år) och vanilj yoghurt! MUMMA!

Nu ska jag kolla gårdagens BB och sen laga mig lite middag... Har även fått önskemål av ett barn idag, att i morgon ha lila naglar med turkosa prickar.. så jag tänkte slå i hop mina två senaste inköp av nagellack ikväll och uppfylla önskan! :)



 
                                           Stora och överraskande goda jordgubbar! :)

Draw something

Sitter just nu i fikarummet på jobbet och har rast... Då är draw someting en kul app att ha, när du inte vill vara social med de andra som sitter där förståss! :P

Vad tycks om mina superfina teckningar? ;)

Pengar

Skulle önska jag hade massa pengar! :) Är så mkt jag vill köpa och så mkt jag vill göra! Har samlat några måste ha saker som önskas innan sommaren... Hoppas att få uppfyllt det i påsken då jag reser till Sthlm med min kära mamma! Dock blir det inte att spendera lika mkt pengar som förra året då jag fick hem brev från banken om att det varit ovanlig aktivitet på mitt visakort! :P Kan 5:e april komma nuu!! <3









Nu kallar sängen på mig... eller snarare boken! Tänkte lägga mig tidigt ikväll (och med tidigt menar jag redan nu) så jag hinner läsa mycket! :) God natt!












 

Soool

Står ute just nu på jobb och passar på alla barn som sover i vagn... Har haft sämre arbetsuppgifter om jag säger så! :P strålande sol och 15 grader i skuggan! :) lovin' life right now! <3

Bilden är tagen på väg till jobb idag, på mig har jag brillorna jag köpte igår. Helt ok snygga med tanke på priset (79,50)!

Dagens inköp!

Sitter med mina nymålade sommarnaglar och drömmer mig bort! :) Idag har juh också varit en sån där riktig försommardag! och trots att kl snart är 12 är det fortfarande några plusgrader... inte så illa för att vara mitten av mars! :) Som ni förstår längtar jag till sommaren! :P



Färgerna på bilden gör inte nagellacken rättvisa.. Det jag håller i är det andra jag köpte, det är en ljus grålila, båda från Essie! :)


"Barnehagesolglasögon" från H&M


Enkla silverringar har jag fått dille på... gillar spec den som sitter halvvägs på långfingret! :)


Nu är det säng och bok dags! Just nu läser jag "Vattenmelonen" av Marian Keys, mkt underhållande! Mitt mål detta år är att läsa minst en bok i månaden... detta är tredje boken sen nyår så jag är på god väg! :)

Ska inte försova mig i morgon! God natt!

 

Det sjukaste!

I morse ringde klockan, som vanligt på tisdagar, kl 06.00. Jag låg kvar i sängen ett tag och slöt mina ögon för någon sekund (todde jag) kollade på klockan före jag steg upp och den stod då på 06.05 (trodde jag). Jag gjorde min morgonrutin och hann till och med skriva ett litet blogginlägg före jag gick till jobbet, stolt!... Vad jag inte var medveten om, för än jag var halvvägs till jobb, var att jag trott att klockan var en halvtimme mindre än vad den varit hela morgonen! Så 15 min efter att jag skulle varit på jobb går jag i min egen lilla värld och kollar på klockan... SHIT! Ringer till jobbet och förklarar i gapskratt! Har aldrig "försovit" mig utan att veta om det för än det är försent! haha! Försover mig aldrig men ska jag göra det igen vill jag göra det på detta sätt och slippa stressen! :P

Efter jobb tog jag mig en tur in till centrum... och som vanligt klarade jag att spendera pengar på allt annat än vad jag skulle ha! :P köpte några små enkla silverringar, två superfina nagellack och ett par "barnehagesolglasögon" (ska försöka att inte använda mina Dior på jobbet). Allt som allt är jag nöjd och känner mig mer och mer förberedd inför sommaren! :D Bilder kommer senare!

Puss och kram

Tidiga mornar...

Trött var jag när klockan ringde! Men tidig vakt är ändå bäst! :) Idag blir det ut och njuta i solen med de små, ut på tur aldri sur! ;) Såg precis på termometern och det är nästan 9 grader ute, och klockan är bara 7!! Härligt! :)
Nu ska jag kasta i mig ett stort glas vatten och sen traska till jobbet för att äta frukost där tillsammans med barnen! Hörs senare idag! <3



                          
                                        Gammal bild från somaren 2010

 

 

 

Header

Testar mig fram med lite olika headers... :) kul att sitta å pyssla med! Ska nog fixa en som jag är nöjd med snart! ;)

Sommar??

Nästan så man skulle tro att våren har hoppat över oss i år och låtit sommaren ta plats med en gång... i alla fall är det känslan av idag... Huuur härligt ute som helst! säkert 15 grader och sol! Idag gick jag hem från jobbet utan jacka! :)

Idag när jag gick till jobbet såg jag något som jag inte riktigt förstår mig på... Gick bakom en kille som började släppa saker allt eftersom... såg ut som det var nått från väskan eller så... men skräp var det! Grr.. :/ Förstår inte riktigt folk som tror att det är ok att skräpa ner hipp som happ! Visst, jag har själv te x spottat ut ett tuggummi eller så nån gång men aldrig mer... Tycker man kan vänta till man ser en papperskorg eller har kommit hem för man kastar saker! Sådeså! :)

Nu ska jag laga mig lite mat! :) och underhållningen till middagen blir Big Brother! :P

Muffins

Trodde inte mina ögon när jag gick för att ta ut mina muffins från ugnen... dem var juh fina!! :D Haha.. ok.. ska jag vara helt ärlig så hade några runnit ut från formen och så men mer än hälften var fina! :P Smaken var väl sådär... de utan fyllning smakade nästan lite som bröd... lite för osöta, för min smak, för att vara muffins plus att jag använde grovt mjöl så det kanske hade lite med "brödsmaken" att göra...? men de med fyllning var heelt ok! blir att frysa in tills jag får besök eller sötsuget tar över igen! :)


De längst upp till höger blev inte brända, ser bara så pga effekterna i bilden :)

Bakdags!

Under dagen då jag nästan bara legat i soffan och slötittat på tv så har jag klarat att jobba upp ett sötsug! Med ett ägg i kylen hittade jag tillslut ett muffinsrecept där precis ett ägg var vad som behövdes... fyllningen blev egenuppfunnen och ihop bildades: "havregrynkanelsockerochsmörfyllda muffins" ;) De står just nu i ugnen och gräddas och jag hoppas att i alla fall en muffin går att äta! :P

Bloglovin

http://www.bloglovin.com/blog/3562734/missjoh?claim=ayuqr3h5bkd">Follow

Följ mig på bloglovin.se :)

Festligheter

Måste bara börja med att säga att RÄTT LÅT VANN! :) Loreen är så grym och låten är meget bra! Var en väldigt trevlig och bra kväll igår! Länge sen jag kunde ha kul fast än musiken på utestället inte var den bästa, men tror det hade och göra med sällskapet och att förfesten började så bra! :) Kvällen avslutades på Max och sen bar det av hem till Andreas där jag sov ca 3 timmar för att sen sätta mig på trikken hem... Kan aldrig sova längre än till ca 8 så fort jag har druckit minsta lilla kvällen för.... as drygt! :P men skönt att komma hem så fort som möjligt då jag inte är nått stort fan av att sova borta efter en utekväll.
Nu ska jag gå och ransaka mitt kylskåp och skafferi i förhoppning av att hitta något att äta... magen ropar efter mat! :)
Här kommer några bilder från igår!


Popcorn är ett måste på förfesten! :) 



Fotobus innan utgång ;)



I bussen på väg in till centrum. Linnea och jag på dansgolvet (bilden på mig var den skarpaste jag hittade.. vet inte riktigt hur Linnea lyckades) ;)

Sov gott!

Ligger i gästrummet hos Andreas och ska sova.. Uppdaterar med bilder och mer info i morgon! Mkt trevlig kväll! :)

Utgång!

Då var vi klara för utgång! inte alls så berusade som vi ser ut! ;)
KUL ska vi haaa!! skål kära läsare! :D

Skål!

Melodifestivalen och Vin

Sitter just nu hemma hos Linnea och dricker lite vin till Melodifestivalen... Daniel Lindgren har precis gjort sitt och gjort det ganska bra måste jag säga... men han står sig inte mot Danny! eller hur Johanna? ;) Ser mest fram emot framträdanden av Loreen, Danny, Molly och Dead by April... men vill nog att Loreen eller Danny tar hem detta så vi har nån chans i Eurovision! :)
Efter kvällens Mello fortsetter förfesten som senare leder till utgång i Olso by! :)

Frisören

Sitter och väntar på att Linnea ska komma och hämta upp mig så vi ska bege oss till frisören! :) Ska bli sjukt skönt att bli kvitt denna utväxt och få fräscha till topparna! Har aldrig klippt mig tillsammans med en vännina förr så det ska bli en kul frisörupplevelse. Vanligtvis brukar jag tycka det kan vara halv jobbigt att måsta prata med frisören heela tiden (nu låter jag som en JÄTTE social människa) men nu kan jag juh sitta och skravla med Linnea! :D

Hade för övrigt mkt trevligt igår med Andreas och Daniel! Bjuder på några bilder från kvällen! :)


Öl och chilinötter är gott! :)

Andreas och jag på Dattera

Daniel och Andreas i väntan på trikken (Inte fullt så berusade som det ser ut på bilden) ;)

Nu ska jag slänga i mig lite frukost innan jag blir upphämtad! återkommer senare ikväll och då kanske med resultat från frisören! (förutsatt att jag blir nöjd! :P)

 

 

Fredagskväll!

Klart för att snart ta mig in till stan... självklart är jag sen... men det är nog ingen panik! :P


Sista bilderna på mitt långa hår.... hoppas det växer tillbaka snabt! :)

Första inlägget... :)

Jaha.. då ska vi testa på det här med bloggande då! :)

Idag är det fredag och det känns bara bra! Har varit en ganska hektisk vecka i barnehagen med många barn. Men de små liven är juh så söta så dagarna går ganska fort! Men helgen är mkt välkommen! Ska iväg in till centrum om nån timme och möta upp Andreas för en öl eller två på en mysig uteservering och snacka om allt och inget! :)

I morgon blir det frisören! ska bli så skönt att fräscha till sig! :)

Tack för mig för denna gången... blir nog endel uppdateringar framöver... det här var 
lite kul faktiskt! :)

Btw.. bjuder på en bild också (har juh förstått att man ska ha många bilder i sin blogg) av mina naglar från igår (barnen på jobbet fick bestämma och då blev det rosa naglar med gula prickar) :D



Polkadots :)

Miss Joh

DANCE, LOVE, SING, LIVE <3

RSS 2.0