The Help

Har precis sett klart filmen... lång var den, men väldigt bra! :) Hann även med att slinga mammas hår innan och det blev jätte bra... Kanske skulle satsat på frisöryrket.. Eller inte.. :P
 
Nu ska jag bege mig till Madde för att umgås lite och prata New York! <3
 
Puss!
 
Snacks till filmen: Jordgubbar med glass/vaniljkesella..
 
Finaste (efter slingning) Mamma! <3
 
 
 

Jordgubbar!

Har varit ute från lägenheten utan kryckor för första gången idag! Gick bara fin fint, men sakta! ;)
 
Vi var och köpte en ny jordgubbsampel till mammsen, jätte stor och fin! Och har man tur får man smaka de underbart söta jordgubbarna som blivit mogna! :)
 
Nu ska vi se eftermiddagsfilm (The Help), passar bra när det är regn och rusk ute!
 
Puss!
 
 
Mums!

Att leva ur en resväska...

Tyckte det var på tiden att låta mina kläder komma ut ur röran och in i en garderob... Tack mamma för platsen! <3
 
 
Före:
Efter:
 
 
 

Fina grejer!

Har blivit smått besatt av Jennifer Meyers smycken och då jag hittar fina knockoffs blir jag jätte glad! Hur sött är inte detta halsband t ex? ;)
 
Kika in på etsy för fler hangjorda smycken!
 
 

Coop!

Mötte upp syster och gobarn för lunch, handling och glass på Coop tidigare idag! Alltid lika trevligt att umgås! <3
 
 
Har varit ute och flängt en hel del idag och är sjukt sliten i händer/handleder! Var dessutom uppe JÄTTEtidigt i morse så är ganska trött och funderar på att bädda upp soffan, göra mig i ordning och mysa framför tvn tills jag somnar!
 
I morgon beger vi oss ut på sko och resjakt! ;)
 
Puss och gonatt (tror jag)
 
 
 
 

Ny fot! :D

Har ju tyvärr ingen före bild på foten utan gips då jag inte tänkte på att ta någon innan operation.. men tycker det är lagomt kul att jämföra med foten när den var gipsad... ;)
 
Nu ska vi bege oss iväg till Coop och handla lite... Skulle bara önska att jag hade en sko redan nu då jag faktiskt kan små halta fram... men det får bli kryckorna!
 
Puss så länge!
 
 
Med och utan gips... Känner mig nöjd! :)
 
 
 

Say what!??!

Förstår om det nu börjas spekulera i om jag ens gått och lagt mig för natten... Don't worry.. har lagt mig och sovit några timmar.. ;) Kl 9 ryker gipset! Spännande och lite nervöst... men det ska nog gå bra!
 
Bjuder på en "äta frukost bild" så länge:
 
Puss
 

Födelsedagsfika hos pappa!

 
 
 
Supergod smörgåstårta! Det blev en parfym till pappsen som visade sig vara lyckad... Diesel - Only the brave, gott luktade den! :)
 
Har precis sett fotbollen och förlorat 400kr då Italien (otippat eller ej...?) fick till två mål mot Tysklands ena... Bra match och jag ser fram emot finalen, Spanien - Italien, på söndag, tror den kan bli spännande! :)
 
Hade föresten jättefint sommarväder i Umeå idag! Visst ser det helt underbart ut?
 
 
Imorgon hoppas vi på bättre väder så man kan få lite färg på sig innan sommaren, som btw aldrig börjat, plus att jag tar av gipset kl 9 så min stackars fot hoppas också på solsken! ;) 
 
Puss och godnatt!
 
 
 
 
 
 
 

Beställt!

 
Nu har jag så jag klarar mig ett tag framöver! :)
 
 

Tidsinställt inlägg!

Wohoo! Mit första tidsinställda inlägg! Är just nu och firar pappsen och äter smörgåstårta! :D
 
Idag var vi och kollade på present till pappa och svängde in på Kicks... Där fick (Inte bokstavligt talat då jag var tvungen att betala!) jag mig ett helt nytt sett med ansiktsprodukter.. Ansiktscreme, ögoncreme och ansiktsvatten... Allt från Lumene, så nu hoppas vi att det inte blir katastrof då jag är van vid Nivea allaroundcreme. ;)
 
Puss så länge!
 

Grattis pappa! <3

Idag fyller min pappa år! Ska fira han senare ikväll och då bjuds det på smörgåstårta! MUMS! :)
 
Puss så länge!
 

Middag med mamma och syster på Allstar! <3

 
 
Puss och godnatt!

Inne i matchen...

...och väljer ändå att ta ett kort och blogga..... inget konstigt alls! ;)
 
 
 
 
 
 
 

Bagtag!

Måste ha! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Frukost!

Nyvaken i ett ruffs! ;)
 
 
God morgon/eftermiddag/dag! ;) Har precis avnjutit min frukost och mamma har kommit hem från stan och visat allt fint hon köpt! Blev totalt förälskad i en "bagtag" som ja bara måste ha!
 
Nu ska jag återgå till att inte göra nått! :P
 
Puss så länge!
 
 
 

Bebismys!

Sötaste Joline <3
 
Klädpaketet!
 
 
Har varit hos Melina och Fredrik i några timmar ikväll och snufsat bebis! :) Såå söt! Skulle ljuga om jag sa att jag inte blir bebissugen!
 
Puss och gonatt!
 
 

Djur i djungeln!

Senare ikväll ska jag, Madde och Johan besöka Melina för lite bebismys! Hoppas hon är lite vaken i alla fall.. Ska bli så gooos att dofta lite bebis!! <3<3<3
 
Har precis kommit hem efter en sväng på H&M där jag hittade några söta/behövliga saker men också en suuupersöt sak som hon kanske måste vänta lite med innan hon kan ha men  jag kunde inte hålla mig! :)
 
Vad det är får ni se senare (vet juh inte om Mamman läser detta innan vi kommer... Men slänger upp en bild på "paketet" med alla djur på! ;) 
 
Puss så länge!
 
 

26e juni 2012

3 dagar kvar till gipset ryker! Behöver jag säga att jag längtar?
 
Dagen idag är helt oplanerad och kommer med all säkerhet att mestadels spenderas i soffan med datorn... Har ju faktiskt börjat spela! Dataspel altså... Ett spel (leta-och-finn spel) jag hade på datorn sedan flera år tillbaka.. Sjukt kul! :) Helt ok dag att göra så lite som möjligt på då det är grått och regnar till och från ute!
 
Puss
 
 
 
 
 
 

Första och sista gången jag "går" på stan med kryckor...

Ooont i händer och handleder... :( Men i övrigt har det gått bra.. Madde fick dig ett par sjukt snygga solbrillor och 3 par vanliga glasögon att ta hem och prova vidare! Själv fick jag köpt lite småsaker jag behövde.. bl a vitt nagellack och ett sommarpuder! :) Men nästa gång jag gör stan blir det utan kryckor!
 
Puss!
 
 
 Lunch på Piazza! Madde i nya brills! :)
Hakar på det senaste i Hollywood med en nagel i utstickande färg! Fräscht!
 
 

Första och f

Wish me luck!

Stan ska göras på kryckor! ;)
 
 
Puss så länge!
 

Tår vs. fingrar!

Lackade naglar igår... var på tiden för mina fossingar.. eller den ena då jag den med gips får tas hand om på fredag! ;)
 
Nu ska jag äta frukost och sen möta upp Madde på stan och se hur länge jag orkar med en  "shoppingrunda"! :)
 
 
Rockin the matte green! ;)
 

I say we rob from the rich and blow down the door, on to the next to dance with the poor.

Mojito och kaffe i kvällssolen... :)
Maddes fantastiskt fina (och gooooda!) midsommartårta!
Två matcher kubb innan solen gick ned..
Uppdukat för middag! Det bjöds på 24 timmars marinerad, helstekt (grillad),
fläskfilé med rotfruktsblandning, sallad och två olika såser, även grillade
majskolvar och halloumi. Supergott!! :)
 
 
Det var inte många bilder jag hade på telefonen men det kommer några fler i morgon då jag fått på minnessticka av Madde!
 
Hade i alla fall en mkt trevlig midsommar! Startade dagen med en båttur ut på en ö där vi hittade en klippa att äta lunch (Ceasarsallad, sill, lax och potatis) och sola lite på.
 
Efter några timmar begav vi oss tillbaka till stugan i Sörmjöle för en kopp kaffe och dekoration av tårta. Det följdes av två matcher kubb, tjejerna mot killarna (vi förlorade båda fast det var nära vinst i den andra "halvleken"), och sen startade vi (killarna) grillen och gjorde oss i ordning för kvällen.
 
Efter middagen satt vi mest och pratade och hade allmänt trevligt! Sista timmen bestod av gamla hederliga 90 tals favoriter, bl a: E-rotic, La Bouche, Melodie Mc och Basic Element!
 
All in all en meget lyckad dag, kväll och natt! :)
 
Nu återgår jag till fotbollen!
 
Puss!
 
 

Svullna ögon... :/

Har inte glömt bort bloggen... har bara inte varit hemma på 2 dagar! Och då mobilappen fortfarande inte går att logga in på (grr!) så har jag inte kunnat uppdatera.... Har i alla fall haft 2 helt underbara dagar! Bilder kommer senare då jag bara har några få på mobilen och resten är på två av Maddes kameror...
 
Tillbaka till rubriken... var juh KANONväder igår så jag och made låg ute heeela dagen och njöt... Det mår inte mina sönderbrända (trots att jag använde solskydd 30) och svulla ögonlock så bra av idag... Har tack och lov inte ont! :)
 
Puss så länge!
 
 
Resultatet av denna underbara dag:
 
Till middag igår lyxade vi till det... Och aldrig har en pizza smakat bättre! ;)

Mmm...

Jordgubbar och kiwi med vaniljkesella till fotbollen!
 

Dagens bilder!

En härligt dag! <3

Heldag i Obbola

Hade tänkt mobilblogga under dagen men då blogg.se appen inte går att logga in på så gick inte det... Har i alla fall varit med gobarna och mamma i obbola idag... De lekte med båten och vi låg och solade... Sen fick dem pizza till lunch och till sist avslutade vi med en glass och biltvätt! :) Mkt mysig dag!
 
Nu ska jag och mamma snart bege oss till Ersboda och kolla lite på nån träningoverall till mamma och jag måste ha nya nagellack till i morgon... Ikväll blir det dusch följt av lackning och BUS inför midsommarafton i morgon! :)
 
Puss
 
Tänkte slänga upp några bilder men det går trögt med det så jag gör det då jag kommer hem!
 
 
 

Pannkakor i stora lass!

 
 
Dubbelstekte i nästan en timme... tid tog det, goda blev dem och uppätna var dem på ca 3 min! ;)
 
Fick ju hem min älskade bikini igår också.. tycker den är så himla fin! Kan dock säga att alla storlekar från Nellys egna märke är ganska små... Men jag blev nöjd denna gång! :)
 
I morgon blir det ut till Obbola då det ska vara strålande sol! Gobarna ska också med! <3
 
Nu blir det film med mamma!
 
Puss
 
 
 

1 år sedan...

Såhär kommer jag alltid att minnas Ryan Dunn! :)
 
 
R.I.P. <3
 
 
 
 
 
 

20e juni 2012

 
 
Idag kommer syster med pojkarna och ska äta middag med mig och mamma! Jag ska stå för maten och det blir nyttiga proteinpannkakor! Hoppas dem gillas! :)
 
Mår mkt bättre idag än igår och om det beror på åksjuketabletterna eller att Sverige vann igår vet jag inte.. :P Hoppas i alla fall att det håller i sig även efter "kuren" är färdig!
 
Just ja, hämtade ut mitt paket från nelly igår.. Älskar binikin! Bilder kommer senare! :)
 
Puss så länge
 
 
 
 

Ääääntligen!!

Stolt över landslaget just nu! Sååå skönt att åka hem (självklart skulle det vara roligare att stanna) med tre poäng och vinst mot Frankrike! Häärligt! <3
 
 
Puss och gonatt!
 
 
 

19e juni 2012

 
 
 
Är precis hemkommen från hälsocentralen... I morse kände jag att det fick vara nog med min yrsel (har haft yrselattacker på nätterna till och från och nu sista dagarna har det bara blivit värre) och kontaktade sjukvårdsupplysningen som bad mig kontakta en hälsocentral! Nu har jag hämtat ut åksjuketabletter som jag ska testa och se om det hjälper, sen får jag ta det därifrån... Hoppas det blir helt bra efter denna "kur"! :)
 
Ikväll är det fotboll... Ska se Sverigematchen och hejja trots att vi är ute ur EM och trots att jag tyvärr tror det kan bli en tung match för oss... :/ Har även bettat för första gången i mitt liv (nej, inte på Sverigematchen då jag aldrig skulle kunna tänka mig att betta mot Sverige) på matchen med England - Ukraina så det blir spännande!
 
Nu ska jag slappa i soffan med Ture Blood innan middag!
 
Puss!
 
 
 
 

iPhone skal!





Mina efterlängtade "Bird's nest" skal damp ned i brevinkastet idag! Jättefina och precis som de andra jag har satt dem som en smäck! :)

Har haft en superhärlig dag med mamma i Obbola... Sol och moln om vartannat (när solen kom blev det riktigt hett och jag har faktiskt lyckats få lite färg) och härligt att ligga ute en hel dag för omväxlingens skull! Är dock helt slut i huvudet just nu och funderar på att ta en bitte liten powernap tills mamma kommer hem till middagen... :)

Puss

Obbola

Ligger ute i Obbola och njuter av att det är sommar! :) trots att molnen kommer ivägen ibland så är det fortfarande skönt i solstolen.. Och då kan man ju passa på att t ex mobilblogga! ;)

Någonstans där bakom finns solen:

Waterfall Braid!

Flätan jag flätade på Madde tidigare idag håller sig fin fortfarande! :)




Uppdatering? Vad är det?

Ja.. sjukt dåligt med inlägg, jag vet! Men jag tycker det är ok ibland då det inte händer nått spec.. Och att det var heelt tyst igår kan jag skylla på depression efter fredagens match mot England..! ;)

Men men.. gårdagen spenderades i alla fall hos Madde och Johan och vi åt tacos (även en massa godis och en, ok två, glassar slank ned... låg i matkoma ganska länge inpå kvällen!) och såg film.. Mkt trevligt!

Sov över gjorde jag och idag har jag och Madde slappat en hel del och även smått "planerat" lite inför vår kommande NY resa! Wee! alltid lika kul och längtar mer och mer för var dag som går! :D

Testade även en waterfall braid på henne idag och blev rätt nöjd med tanke på att jag aldrig gjort en förr!

Nu står mamma i köket och ska börja med dagens middag som blir världens godaste (och enklaste) fiskrätt! Ska gå och höra om hon vill ha hjälp! :)

Puss så länge!





Ganska precis så här såg Maddes fläta ut.. (bild från google) 


Filmen igår


...

Uppgiven... :(((

On my way...

Beger mig snart till Madde! Blandade känslor inför kvällen.. Undra om jag ens får i mig nån pizza med denna nervostieten! ;)

Pöss


Nervöst!!

Är så sjukt nervös inför matchen ikväll... Ont i magen samtidigt som jag är väääldigt taggad! Sitter och kollar på Em-magasinet på Svt1 och känslorna går upp och ner... :P Snart är det matchstart för Frankrike-Ukraina... Matchen med Sverige ses hos Madde och Johan med fler!

Puss





Almost four weeks down but only two weeks to go!

Om 2 veckor ryker gipset! Guud vad jag längtar... ska bli så spännande att få se hur foten ser ut (jag har drömt endel mardrömmar kan jag ju säga, haha) och att testa gå på den... Undrar även hur svullen den kommer vara i första perioden då den inte känns ett dugg svullen nu... Hoppas de enda skor jag tagit med två av ska passa! :P

Jaja... nog om det.. nu ska jag äta lite frunch och sen tagga till fotbollen ikväll, som jag för övrigt drömt mardrömmar om också! :P

Puss så länge!




En nyvaken tummen upp för att gipset snart är borta! ;)


 

 

 

Myspys! ❤


Helena och Kajsa "spelar" fotboll! :)

Mor och dotter.. ❤
 
Vattenmelon är smaskens! ;)



Har varit hos Anna hela dagen idag... Helena var också med och det var en trevlig bonus! LillKajsa har juh blivit så stoor... går helt själv (inte jättelånga sträckor och hon håller gärna i handen, but still!) och "pratar/sjunger" för fullt.. Sötnöten! ❤

Btw.. Klickade in på nelly.com nyss och ser där att min älskade bikini (som var slut i lager sist jag såg den, och inte gick att hitta nååågon annan stans, inte ens en liknande..) hade kommit in igen, och i alla storlekar! Gissa om jag blev glad! :D Snabbt som attan beställde jag hem den plus en enkel svart, typ trekants, som jag kan variera med så kanten på brännan inte blir så skarp! Så nu kryper en glad tjej ned i soffan och kollar på nyaste SYTYCD avsnittet!

Puss och godnatt!



Kärlek vid första ögonkastet! ;)




Hos Anna!

Till fika blev det melon... Det tyckte Kajsa var gott! :))

14e Juni 2012

Sitter klar och väntar på Anna som ska hämta upp mig om ett tag... Då blir det IcaMaxi på kryckor! Wish me luck! ;) Ikväll ska vi grilla parisare... minns inte sist jag åt det... Mums!

Puss så länge!

Precis nu började det ösregna... Och det är strålande sol ute... Wierd! :P




Matte about you!





Älskar kombon matt + glossy!

Fotboll, fotboll, fotboll...

Här händer det inte så mkt mer än så.. :P Sover till mitt på dagen, äter "frukost" sen "lunch" några timmar senare, sen fotboll runt kl 17, middag i halvlek, sen fotboll till typ 23.00 på kvällen... haha! Ungefär så ser de flesta dagar ut när det inte händer nått spec...! I morgon ska jag dock till Anna och spendera lite tid med henne och sötis Kajsa! Det blir mysig!!




Jag och finaste Kajsa förra sommaren <3



Bebislycka...!

Måste bara passa på att gratta min vän Melina som fått en liten flicka inatt! :D Spännande med ett helt nytt liv som börjar! Kramar till er!!




Bild från google


Jobbig förlust!

Detta ska inte hända! Öppningsmatchen gick inte som väntat... :( Nu tar vi nya tag till fredag!!

Proclé Lip volume



Har hör underbara saker om denna "lip plumper" och var bara tvungen att testa! Vissa före och efter bilder har varit helt otroliga när jag kollat runt på olika hemsidor/bloggar... Efter att nu testat kan jag säga att det är ingen mirakel grej direkt! Visst det sticker och bränner (som det även gör med 100 andra "lip plumpers") och det blir en minimalisk "svullnad".. Självklart är resultaten olika från person till person och vissa får säkert det där jätte fylliga resultaten, but it did not happen for me... Besviken? För det priset (35kr på eleven) är det svårt att vara besviken... Och inners inne visste jag att det resultatet jag vill uppnå (och även mest troligt kommer uppna i slutet av sommaren) aldrig skulle kunna infrias av ett lip balm! ;)




I want them "duck lips"! haha ;)



Dutch braid!

Testade en ny fläta... Rätt dryg då den sitter hyfsat löst så det känns som den ska "rasa" ut... Men tyckte den var ganska fin endå! Dock är den hyfsat slarvigt gjord.. :)



 


Framifrån och snett bakifrån





Yummy!

Time for an afternoon snack! (läs: typ sen lunch!) ;)

Irriterad!

Detta är andra gången en vara jag beställt antingen är slut eller blir restnoterad... Fruktansvärt irriterande då man gått och väntat på att det ska komma i posten och så får man ett mail där det står att det inte kommer! Kanske dags att börja uppdatera hemsidorna och lagerstatusen liiite bättre i framtiden! SKÄRPNING!


       


F5

Har juh förstått att några undrar säkert vad jag menat när jag tjatat om ny design och header hela tiden för att ni inte sett förändring... Om så är fallet tryck på F5!

Uppdateringar i stilmall och kodmallar kan tydligen vara lite sega så lösningen är du att uppdatera webbläsaren (F5) så ska ni kunna se alla förändringar!

Summan av kardemumman: Everybody press F5 NOW! ;)

Puss och (på riktigt denna gång) godnatt! ღ

Puss och godnatt! ღ



Bird's nest!

Beställde de första (ljus blå, rosa, svart och lila) efter jag sett i ett avsnitt av Gossip Girl att Serena hade ett sådant skal på sin iPhone... Detta är nån månad sedan och då jag sökte på google, innan jag till slut hittade på ebay, fanns det inte mkt info om skalet... Nu verkar det dock ha blivit riktigt populärt om man kollar på olika sidor på nätet plus att jag såg ett (det rosa) senast i ett avsnitt av Pretty Little Liars.. :) Coolt!

Älskar i alla fall dessa skal och har beställt 4 till (oops!) i bl a coffee (det jag tror Serena använder i serien) och grå... Längtar tills de dimper ned i brevinkastet!



Beställde även ett i vitt (superfräscht i sommar) och ett rött!


Photoshoot med mig själv!

Tror kanske jag äntligen fixat en header jag kan vara nöjd med ett tag framöver... Ska lägga in den senare ikväll! 

Så länge bjuder jag på några bilder som inte "made the cut".. ;)





Skulle önska jag hade en systemkamera! :)


När det gäller ögonmakeupen fick jag inspiration från Youtube!



Gott, gotti, gott!

Blir nog inge smalare innan NY resan om det ska fortsätta ungefär så här var och varannan kväll! ;)

Nagelpyssel del 2...


Svarta matta naglar med glossy tip! :)

Lekt frisör!

Locktången har gått varm idag! Både Madde och syster har fått håret lockat av mig inför fest ikväll! Har varit mkt trevligt och båda blev supernöjda.. Satte även in typ ett kilo löshår i systers hår.. :)

Nu ska jag hjälpa mamma att rensa lite jordgubbar och sen ska vi se film!

Puss!


Syster före...


Efter... <3

Vackra ögon!

Har idag varit på Iksu spa och fått ögonfransar och bryn färgade idag.. Härligt! Nu har vi precis ätit middag och mamma är och handlar... Jag pysslar på med naglar... Blir inga bilder tagna till header ikväll.. orkar inte fixa mig, ser film i stället! :)

Puss!



Steg ett i nagelpysslingen..

Vart tar tiden vägen???

Nu hoppa (bokstavligt talat) in i duschen, sen äta, sen fixa hår på Madde, sen iväg för lite egen lyx, sen fixa hår och makeup på syster! Efter det ska jag återgå till mig igen och försöka fixa header... ;) Under kvällen har jag tänkt bli klar med bloggen... får se hur det kommer att gå!

Puss så länge!

Helt ny design!

Shit detta tar tid! Först att finna ut vad hur man vill ha det och sen hitta det man vill ha och sen personilisera(??) hela sidan så att det ser ut som du vill ha den i slutändan! :) Men kul är det... ser dock nu att tiden springer iväg med mig plus att min rumpa är halvt avdomnad! ;)

Nu ska jag borsta tänderna och sen sova så jag orkar med morgondagen som för omväxlingens skull nästan är fullbokad! Ska även försöka fixa en personlig header då den som är nu följde med stilmallen..

Puss och godnatt!





Nageldesignat!

Har suttit med Maddes naglar ikväll.. Hon ska på 40-års kalas i morgon och det är trevligt att hon söker sig till mig för att få festfina naglar! Blev samma typ av "disco" naglar som jag gjorde på mig själv för några veckor sedan... tog tyvärr inga bilder men kan slänga upp en på mina från sist som reminder! ;)

Nu sitter jag med ett glas vitt i handen och har precis poppat lite popcorn... mums! :) Tvn är inställd på fotboll och jag ska jobba vidare med bloggdesignen senare... Mår så himla bra just nu!

Puss!





"Disco" naglar!

Breakfast for champions!

Måste bara skryta lite över min frukost (jaja, lunch eller frunch då det fortfarande är första målet oavsett hur sent det intas) som jag ätit de senaste 2 veckorna och förmodligen kommer äta de resterande som jag är i umeå! Världens godaste frukost! Mina damer och herrar, låt mig presentera frukost på 1, 2, 3:



Skär ner ganska mkt valfri frukt/bär i en tallrik.


Tillsätt fil, gärna verum lättfil med en skvätt 3% för
bästa resultat!


Slutligen strör du ca 1dl müsli (ica's egna är att rekomendera
då den inehåller de godaste tranbären och inga russin) och
ca 2msk krossade linfrön över och blandar! Ät och njut! :D

Lekande lätt!

Har, som jag antar att ni ser, gjort om designen lite så här på kvällskvisten (eller säger man nattskvisten när kl är över 12??) och tycker själv att det blev en liten fin förändring! Blir kanske trevligare att läsa nu även då inehållet inte är det bästa! ;) Säg till om nått stör er! Är dock inte helt färdig.. Ska jobba på en ny header och ändra lite fler småsaker! Måste ju passa på nu när jag har mkt tid till över!

Nu ska jag dock vila ögonen så jag inte sover bort heeela dagen i morgon!

Puss!

Inspiration...








Familjemiddag <3

Oj, vad tyst det blev när alla försvann... Kontraster! Mamma är på promenad och syster med barn åkte för ett tag sen.. Har varit en mkt trevligt ikväll! Hjälpte syster med löshår som hon köpt från bästa rapunzelofsweden  och det blev riktigt bra med tanke på hur kort hår hon har i grunden.. :)

Nu ska jag kolla om det är nått bra på tv... Ska i alla fall inte kolla runt på fler shoppingsidor då frestelsen kan bli för stor! ;)

Puss






Bästa!! <3<3<3


Nelly Make Up 88 Palette

 

Don't wanna break yor heart, wanna give your heart a break!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med min Nelly Make Up 88 Palette.. ska bli kul att leka sig fram med massa färger! :) Har aldrig varit riktigt kreativ med ögonskugga men inspiration blir att leta på nätet någon dag framöver..

Har varit riktigt aktiv idag och till och med damsugat(!!) bitte lite... Får dock lida lite av det nu då foten är lite obekväm... Men men.. Ikväll äts det pizza med syster och barn!! <3<3<3

Puss





Karin Alvtegen

Läste ut boken igår natt... Fy vilken obehaglig bok.. Men väldigt bra! Nästa blir lite mer "lättsam" i form av Marian Keyes! :)

Nu ska jag äta frunch till SYTYCD!

Puss så länge!




Midnight shopping...




Hittade den bästa sidan precis... är säkert lite efter men den är juh awesome! Kika in på rabatterat.nu nästa gång ni ska beställa hem nått från internet! :) Det gjorde i alla fall jag när jag nyss klickade hem denna superfina bikini! :)

Nu ska jag läsa mg till sömns!

Puss och gonatt!



Virkad bikini från bubbleroom :)


6e juni 2012

Sitter hemma hos Mady och väntar på att hon ska färga håret.. :) sen ska vi se film!

Backdrop dresses!



Hittade alla klänningar på guided.se




Kollade på klänningar nästan hela kvällen igår och upptäckte att jag blivit frälst i backdrop! :) Blir nog att klicka hem en av dessa (troligast den svarta som är nederst då jag behöver nått nytt att gå ut i!) inom snar framtid! :)

Nu ska jag äta en macka tillsammans med mamma!

Puss så länge!

Paket..

Fick hem endel av varorna jag beställde från nelly.com idag! Bikinin var helt ok med tanke på priset men jag tror det blir att jakta på en ny snart! :) Hade även beställt lösögonfransar från ett märke jag aldrig provat förr.. dem såg jättefina ut och ska bli skoj att testa en kväll framöver! :)

Sitter just nu och dricker ett glas vitt med mamma och ser halvt på tvn och halvt på klänningar på datorn! :) Visar favoriterna i ett annat inlägg!

Puss


Undra om jag blir en girl with attitude? ;)

Uppe med tuppen!

Men ska snart slumra igen... har varit uppe och hjälpt mamma, som har stilbytardag på jobbet idag, att lägga rosa hårmascara i håret! :)

Sen har jag även fått ordna med tid till ortopeden för att ta av gips... och det sker om 3 veckor på FREDAG!! Weee!! :D Längtar!

Nu ska jag somna till nån serie innan jag blir för hungrig och måste äta frukost! ;)

Puss och godmorgon! :)




Världens finaste mamma! <3 Med ringar, svartmålade naglar, halsband,
kavaj och rosa hår cyklade hon till jobbet med en helt annan stil
 än vanligt! :)
 

Gammeldags rosa!



Blev rastlös och beslöt mig för att måla lite naglar! :) Blev diskreta gammeldags rosa tippar med lite glitter... Är ju så förbannat svårt att fånga färg och glitter på bild men hoppas i alla fall man får en liten uppfattning av dessa bilder! :)

Nu ska jag äta lite mat (oops, kl hann bli mkt innan magen kände av att jag inte ätit middag...) och sen vänta på att mamma ska komma hem! <3

Puss!

Two down four to go!

Idag är det exakt 2 veckor sedan jag opererade mig... Känns dock som en evighet! :/ Tänker (och hoppas) att det blir bättre nästa vecka då jag kommit halvvägs! :)

Kan ju passa på att berätta att jag använde Wen igår när jag tvättade håret... Märkte ingen sådär jätte stor skillnad från när jag använder mitt vanliga schampo och balsam men då har jag juh alltid andra produker i håret efteråt... Nu hade jag ENDAST wen i håret, även efter dusch! Lät håret självtorka och det funkade fint.. :) Kommer fortsätta med denna produkt mest bara för att jag vet att den är så mkt bättre för mitt hår än vanligt schampo och så luktar den väldigt fräscht! :) Sen om det sker ett mirakel efter några användningar gör inte det något! ;)

Nu ska jag äta lite frukost och sen ringa NUS och hoppas jag får en tid för avtagning av gips! :)

Puss så länge!



wenhaircare

Big Brother

Klar för BB final! :)) Uppdukat med popcorn, chips och smoothie! Heja Hanna J! ;)

3e juni 2012

Nyduschad med dunderfräch mintlukt i håret och på väg till Madde och Johan för tvmys! :))

So true...



Och med dessa kloka ord säger jag god natt! <3

2a juni 2012

Lägesraport från soffan: less! :P tycker på nått vis att det är så onödigt att ha gips på foten i drygt 4 veckor till när det känns som om allt läkt ihop... Har inge ont längre och kan nästan gå (lunka vääääldigt sakta innomhus) på foten... Men I guess it's for a reason! ;) haha.. rastlös... 

Idag händer nog inte så mkt... i morron ska jag nog till Mady! :) Hoppas det händer nått till veckan också!

Nu ska jag se film!

Puss så länge!




 


Lockade håret igår med min nya tjocka Björn Axén... 


Resultatet! :) Älskar de naturliga lockarna!

Middag och bio!

Hemma efter en superkväll! Alltid mysigt att umgås med Johanna... Sen lägger vi till en god (eller helt ok) middag på Wayne's och en typisk Linn och Johanna film (som jag till och med blev lite rörd av) på det! Kan inte gå fel! Min fot överlevde under filmen och just nu är det bara mina stackars handleder som lider en smula.. ;)

Nu ska jag inta soffan och läsa lite innan sömnen kommer och tar mig.. :P Blev för övrigt ingen ny Marian Keyes utan kände att jag blev tvungen att varva med lite spänning så just nu läser jag Karin Alvtegens "Skam".. Så då vet ni det! ;)

Puss och gonatt!





Johanna testar kryckorna! :)


Ceasarsallad på Wayne's :)



Bjuder även på en superskön låt som jag av någon anledning fick på hjärnan ikväll... ;)

Segstartad!

Förstår inte hur jag kan vara trött och sliten efter en natt med 10 timmars sömn...! Ska snart gå upp och ta mig nått att äta då jag är superhungrig och middag kommer intas senare ikväll.. Men funderar starkt på en powernap först! :P

Ikväll ska jag förseten på bio! blir spännande att se hur min fot mår efter nästan 2 timmar i sitande läge! ;)

Puss så länge!




Miss Joh

DANCE, LOVE, SING, LIVE <3

RSS 2.0