Wen hair care!

Sitter just nu i bilen och väntar på mamma som är inne på affären och handlar lite... Är sjukt sliten efter att, första dagen på en vecka, har lämnat lägenheten! Låter jätte konstigt då jag inte gjort speciellt mkt aktivitetsmässigt men trött är jag! :)

Nu hem till soffan och vila! ;)

Btw kom detta i posten idag! Ska bli superspännande att testa nästa gång jag ska tvätta håret!


Tandläkare

Tänderna i tiptop skick! :D Nu iväg till Madde! Ikväll blir det tacomiddag!

Rockar (bortsett från kryckorna) min kloring idag.. :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3383750/images/2012/pic_204778474.jpg" class="image">

I'm not dead! ;)

Fast man kanske skulle kunna tro det... inte bloggat på 2(!!) dagar! :P Detta är inte ok! ;)

Men jag har varit lite off och inte haft någon som helst inspiration till att blogga... men just nu i detta läge från soffan fick jag abstinens! :P Tycker bara det är lite halvtråkigt att blogga utan nytagna bilder... är juh som inte så mkt att ta kort på från soffan och orka sminka mig och fixa håret varje dag gör jag inte... :P Men nu ska det hända lite grejer framöver så då blir det säkert lite fler inlägg! :)

Dagarna som passerat har det inte hänt så mkt på... gårdagen gick relativt fort då syster kom för att fira mamma på morsdag (hade inte tid med det på söndag) och vi (hon) lagade mat och pratade lite... Dagen gick fort och sånt uppskattas! :P I övrigt så har mitt vänstra stackars ben fått jobba ihjäl sig dessa dagarna och som resultat har blivit dubbelt så stor om vaden som mitt högra (som bara hänger, bokstavligt talat, med)! Utan att överdriva, självklart! ;)

Är även på jakt efter en bikini då jag totalt glömde att packa med någon... Så dagens bilder får bli bikinin jag ska klicka hem från nelly.com + mina naglar som jag var så abitiös att måla/designa igår! :)

Detta blev kanske i längsta laget i förhållande till text med det är resultatet av 2 dagar utan att skriva av sig! ;) Får se hur många stavfel och särskrivningar min älskade mor hittar! ;)

Puss!!!



Blev en basic bandeau bikini top med svarta enkla trosor :)


Kändes sommarfräscht! :)


Morsdag <3

Grattis till alla mammor i sverige! :) 

Själv ska jag och syster fira vår mamma på tisdag då det är lite svårt att fira någon från en soffa! :P Men hoppas alla får en superbra dag! Vädret är juh inte att klaga på heller! ;)

Puss så länge!



Älskar dig mamma! <3

Eeeeuuuuphooooriiiiaaaaa!!!

JAAAA!! Så härligt!!! <3<3<3 GRATTIS SVERIGE!!! GRATTIS LOREEN!


ESC

30 min kvar... :) Skulle sååå önska att jag just för denna kväll inte var handikappad och kunde dricka lite vin med vänner och sen (efter att Loreen vunnit, så klart!) gå ut och dansa! Blir sjukt partysugen en kväll som denna! ;)

Men men... hemma kväll med mamma och massa gott att snaska på får duga också! :) Hoppas alla jag vet som ska festa ikväll får super kul! och kl 21.00 börjar vi alla hålla tumarna! ok? ;)

Puss!


En av de roligaste festkvällarna ever! ESC förr året!

26e maj 2012

Känns som att jag saknar lite inspiration till att blogga roliga inlägg... hoppas det blir bättre när jag får komma mig upp från denna soffa! Nu sover jag mest bort dagen... orkar inte fixa mig så inga roliga bilder att ta... :P Kanske ska fixa mig lite ikväll.. är juh trots allt ESC! :)

Puss så länge!


Melodifestivalen finalen med Linnea :)

Svensk pizza!

Sjukt god middag idag.. Svensk pizza är nog oslagbar! ;)

SYTYCD

Blir helt varm i kroppen och alldeles tårögd av detta... :) Och från 3:40 är det det sötaste jag någonsin set! Helt underbart!!! :D




Fredag!

Tror min kropp har ställt sig in på att sova bort den tråkigaste delen av dagen... nämligen morgonen.. :P Ju längre jag sover desto fortare får jag sällskap igen! :) Har dock längtat till denna dagen för SYTYCD hade premiär igår! :) Så nu ska jag göra i ordning min filtalrik (som bla annat består av jordgubbar och melon) och njuta framför alla auditions! :)

Puss så länge!



Bjuder på ett av mina absoluta favoritsolon under alla säsonger av SYTYCD! NJUT! ;)

Ögonfransnäring

Blir sugen, då jag ser hur mina fransar såg ut, på att köpa nytt fransserum... :)

Rastlös nanting!

Antingen kommer jag, dessa veckor, att bli supertjock eller superfattig! ;) sjukt va rastlös man kan bli av att måsta ligga i soffan hela dagarna (förutom vid matingtag eller toalettbesök) och inte ha mer än pc, tv och bok till sitt förfogande... Har än så länge hållt mig borta från internetsidorna jag vet frestar att beställa från och det kommer nog gå hyfsat bra att göra av med så lite pengar som möjligt... får juh tänka på allt jag ska shoppa när vi drar till NY om 4(!!) månader! :D

En sak jag dock har tänkt beställa hem och testa är Wen haircare... Nån som provat?? Ska juh vara sååå bra för håret och inte slita och torka ut på samma sätt som vanligt schampo... så det ska klickas hem! :)



Nu ska jag läsa lite och sen om en timme börjar ESC kvalet och då måste vi alla hålla tummarna för Loreen.. inte för att jag tror att hon behöver det dock.. :)

Puss!




Hejja Loreen!

Lovely att vara hemma! <3

Bara ett kort besök från bästa syster och minstingen (som inte är så liten längre) gör dagen såå mkt bättre!! Härligt att ha nära och kära runt sig! <3

Ute är det sommar och nu ska jag se Americal Idol finalen, senare kommer mamma hem och då blir det middag! Älskar livet (trots soffläge) just nu! <3

Puss


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Fining!!

Sovmorgon!

Sov helt till 11(!!) i "morse"! :) Skööönt! Har sovit som en prinsessa inatt! :D

Nu har jag precis ätit frunch tillsammans med min syster och hennes yngsta som är på besök... <3 Ska umgås lite med dem från soffan nu och sen blir det nog att läsa ut min bok så jag får börja på en ny snart igen! :) Blir en Marian Keyes denna gången också! :)

Puss så länge!



Umeå!

Hemma hos mamma och har intagit soffan! :) var underbart att träffa syster med barn också! <3

Nu blir det lite tv sen en tidig säng (soffa).. ;) är ganska sliten..

Puss

Min utsikt kommande vecka:

Sthlm...

Sitter och väntar på pappa som är och handlar på Max! :)) skulle egentligen inte med då jag säkert förbränt 100000 kcal med min kryckgång så tänker jag ta igen det med ett maxmål! ;)

Flygresan gick bra men det spände och värkte lite i foten.. Inga enorma smärtor men det var lite obehagligt då man inte har nån aning om hur foten påverkas uppe i luften.. :)

Snart hemma i Umeå! <3

Ovan!!!

Blir nog ingen mästare på kryckor under denna tiden... Fyyy så jobbigt! :/

På väg!

So far so good! :) sitter i bilen på väg till Gardemoen! Hörs mer ikväll och då från Umeå! <3

Puss!

23e Maj 2012

Idag flyger vi hem till Umeå! :)

Ligger i soffan (chocker!) och ska snart platta till håret för första ggn på 3 dagar!! :D hihi... Med lite smink sen ska det bli så skönt att känna sig lite fräsch... :)

Snart kommer Linnea och ska äta frukost med oss.. Hon är så snäll och ska köra oss till flyget senare!

Nu kom hon och jag ska vara social! :) Got to go now!

Puss så länge!




Smått uttråkad...

Andra dagen i soffan... Fast det gör otroligt ont så fort jag måste röra mig (t ex gå på toaletten) så längtar jag till i morgon då vi ska flyga till Umeå! Ska bli underbart att sminka och fixa sig lite.. ;) Visserligen bara för att landa i mammas soffa till på måndag men endå! :)

Less på denna utsikt:

Vill man vara fin får man lida pin!

Eller i mitt fall... Vill man inte ha ont får man först ha j**ligt ont! ;) Tacka vet jag smärtstillande.. skulle bara önska jag kunde dubbla dosen och få ta fler ggr om dagen... :P

Ligger i soffan och fick, för ett tag sedan, frukost serverat... känns lite lyxigt (härlig känsla) samtidigt som jag känner mig lite bortskämd (mindre härlig känsla) och skulle önska jag kunde bidra med nått!

Jaja.. nu ska i alla fall pappa ut på äventyr i Olso och jag förbereder mig för ett maraton av nån serie! :P

Puss så länge!


Lyxfrukost :)

Soffläge!

Dagen har varit bra... kvällen likaså.. :) Att ha pappa här har varit till stor hjälp och en enorm trygghet!! Älskar dig pappa! <3

Middagen blev mina älskade kyllingburgare med en pappatvist.. suuupergott var det! Har ännu inte måsta ta några smärtstillande och lokalbedövningen i foten sitter fortfarande i, gruvar mig lite till hur det kommer kännas när den släpper... :/

Har även fått mig ett rejält skrattanfall ikväll när jag visade pappa min "prank photo" app... Hahahahahah!!! Tips till alla är att skaffa den och skrämma skiten ur era nära och kära! ;) Hahahaha... skrattar fortfarande! :D

Nu ska vi se en film och sen tror jag det blir sängen med bok!

Puss och gonatt!



Mums!!


ASG! ;)


Smygfoto på bästa pappa! <3

Nyopererad! :)

Mår fin fint! :) längtar tills jag är hemma i Umeå! :))

Tidernas sämsta natt...

Tror jag har varit lite nervös under natten då jag inte minns sist jag sov så dåligt! :/ men nu är dagen här.. Ska hoppa in i duschen snart och sen hoppas jag att jag överlever denna hunger till efter operation! :P

Hörs mer sen!

Puss


Bild: Tacos på droskan förra sommaren... Hade inte tackat nej till det nu! ;)

Love you like a lovesong

Har haft en helt fantastisk dag idag!

Sov ut ordentligt till strax efter 9... Slappade i soffan tills vädret ute var allt för soligt för att gå miste om... Gick då ut och satte mig i min "solstol" och läste och solade om vartannat! :) Så kom Linnea och vi hade det supermysigt i kvällssolen... Sen gick jag in, lagade middag och städade hela lägenheten! Duktig! ;) Nu är jag nyduschad och knaprar på en morot och ska snart gå och hämta min pappa! <3

Håll tummarna för mig kl 11.00 i morgon! :))

Puss




Sommar och sol!

Har suttit ute med Linnea på min lilla altan fram till nu... Otroligt skönt att känna sommaren komma! <3 Vi pratade om allt och inget och jag är så tacksam att jag har en vän som henne... <3 Love U och ses igen i Umeå! :D

Nu ska jag laga mig lite middag då magen, som bara fått frukost och några jordgubbar i sig, ropar efter mat! :P Sen bara måste jag ta tag i städningen! Måste även börja packa lite smått då jag kan tänka mig att det blir lite slitsamt att göra med bara en fot senare i veckan! ;) Har tur som har en pappa som kommer ikväll och kan hjälpa mig med allt sånt! <3

Men nu först... MAT!



Kaffe och jordgubbar ute i solen! (kanske för
uppenbart för att behöva komenteras!) ;)

Life is great!

Underbart väder ute! Snart kommer Linnea förbi på en kaffe och lite jordgubbar! :)

Söndag

Idag kommer världens bästa pappa!! <3<3<3



Pappa lagar knäck i julas... :)

Typiskt mig...

Har en tendens av att skjuta upp saker och göra allt i sista minuten... Som idag... har vetat hela dagen, som förövrigt har varit relativt solig, att jag måste gå och handla men väljer att göra det så sent som möjligt! Och nu när jag måste gå innan det blir försent så ser det ut att börja regna och typ bli storm (ok, kanske överdriver lite) ute! Suck! Men men... Off I go! :P

Puss så länge!



Nydala, Umeå, förra sommaren... snart är vi där igen! :)

Musik







Rastlös...

Sitter bara och väntar på att det ska bli söndag (då kommer pappa) sen måndag (då ska jag opereras) och slutligen onsdag (då vi flyger till Umeå)....

I morgon ska jag fördriva tiden med att tvätta och städa... men känns lite onödigt att städa allt för mkt då jag, efter 2 månader, kommer hem och det säkert måste städas igen! :P Får väl kanske ta en suuuperlång prommis då jag inte kommer kunna göra det på ett tag framöver... Jisses för ett tjat om operationen!!! hahahaha.. ska skärpa mig! ;)

Nu ska jag kolla lite på Grey's och sen lägga mig och njuta av att jag kan läsa min kära bok tills jag inte klarar att hålla ögonen öppna längre utan att kolla på klockan efter varje kapitel! :)

Puss och gonatt!


 

Semester?

Jaha... då var det väl "semester" i 2 månader då... planer? ja, förutom att operera mig på måndag så har jag inga..! ;) Var sjukt konstigt att säga trevlig sommar/semester till alla när jag gick hem idag... och alla som inte kommer vara där när jag kommer tillbaka... Trist! :(

På söndag kommer pappa!! <3 ska bli otroligt skönt att ha han här under de dagarna innan hemresa! Hoppas han inte blir allt för less på mig om jag har ont och inte kan göra nått! :P Haha.. det ska nog gå bra.. är bara nervös för att flyga med min fot.. men så länge jag vet att det inte är farligt så kan jag klara den mesta smärtan (förutom sprutor som skrämmer livet ur mig) ;)

Haha... såg precis mitt förra inlägg och inlägget före det... exakt samma pose på bilderna! ska försöka bli bättre på att variera mig! Blir säkert massa blogginlägg när jag ligger hemma med min fot högt upp i vädret och jag inte har nått att göra! eller så dör inspirationen helt! ;)  får se...

Nu ska jag slappa en stund innan middagen och sen blir det tvn resten av kvällen... :D

Puss!!!




En säkert 100 år gammal bild! ;)




Fredag... På riktigt! ;)

Idag är det sista fredagskosen på jobb på läänge... :( Var i alla fall fantastiskt gott med vattenmelon, första för i år.. :) känns jättekonstigt att det är sista jobbdagen på minst 2 månader... Tråkigt! Men ska bli otroligt skönt att komma hem till Umeå och få spendera hela sommaren där! <3 Nu: tillbaka till jobb! ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3383750/images/2012/pic_203056881.jpg" class="image">

Donut bun

Står och väntar på trikken och tänkte bjuda på dagens frisyr.. ;)


Hurra hurra!

Gratulerer med dagen Norge! :)

Idag ska jag nog bege mig in till byen och möta upp Linnea mfl... Har inte hört nått än men tänkte börja att göra mig smått i ordning för rätt vad det är så ringer de och säger att de redan är där och då måste jag stressa! :P Hoppas bara vädret håller i sig! :)

Puss så länge!

Ledig i morgon!

Känns precis som en fredag idag (eftersom vi är lediga i morgon) och då jag älskar fredagar är detta min bästa vecka på länge eftersom jag får två! ;)

Har ju totalt glömt att visa vad jag fick från stylebytyra.se igår... orkar inte ta nån bild (då en väska som aldrig är använd och som har spenderat ca en vecka i postens händer inte är särskillt snygg att fotografera) så jag bjuder på en från hemsidan! :) Fick även en haircuff som var jätte snygg men som desvärre är så pyttig att den inte stängs runt min hårtofs... så lite besviken på det men får använda den i slutet på en fläta eller nått! :P

Nu ska jag se några avsnitt av Cougar Town och sen blir det sängen.... i morgon ska jag nog in till byen en sväng och kolla på alla människor som firar 17e Mai! ;)

Puss och gonatt! Har btw varit småförkyld nu en stund... hoppas det inte är pollen... That would suck!





Fransar is really starting to grow on me... ;)

Rött, vitt och blått!

Idag ska vi fira 17e maj (Norges nationaldag) i barnehagen!

Puss så länge!




Klänningen är blå och inte svart som det ser ut.. :P



Finishing the hat...

Har precis haft gråtkalas med mig själv då jag sett de två absolut sista avsnitten av Desperate Housewives... :( Klart en av de bästa serierna jag sett! Men men.. back to reality! :P

Känns så bra att det är fixat allt nu med sjukskrivning och att jag ska vara i Sverige under den tiden.. Skulle inte vara några problem att ordna, är sjukt glad för det! Det enda jag gruvar mig inför nu är flygresan hem med min nyopererade fot... Men med pappa här går allt säkert bra! Längtar! <3

Nu blir det en dusch och sen ska jag lacka mina naglar.. Blir klarröda denna gång då vi firar 17e maj i morgon på jobb... Då jag bara har en blomma i håret som är röd så blev röda naglar också! Till detta blir det en mörkblå, mkt enkel, klänning och vita tights... :) Hurra för Norge! :P

Puss och gonatt!


I'll miss them..

Style By Tyra :)





Sitter och knaprar på en morot och väntar på att mina pannkakor ska bli varma... :) Hörs mer sen! <3

Puss

Jennifer Meyer knockoff.. :)

Älskar mitt nya smycke... Är inget fan av halsband egentligen och tycker jag klär bara i några få, men ända sedan jag började kolla på Cougar Town har jag varit frälst i detta som Courtney Cox har på sig ofta i serien! Det är designat av Jennifer Meyer (hollywoods, just nu, stora smyckesdesigner) och kostar runt 13-20 000... Då jag hittade en superfin kopia var jag bara tvungen att klicka hem det och idag låg paketet i brevlådan! Är jätte nöjd fast jag skulle önska det var liite längre just bara då jag virar det två ggr runt halsen.. men kommer nog som oftast ha det hängande... Passar till alla typ av kläder och även till fest! :D Lovely! <3

Nu går jag och handlar sen ska jag sova! :)

Puss och gonatt!


Oginalet..

 
Knockoff... ;)

Snäppet för kort i denna variant..

Paket!

All the way from Texas! Wee!! :D

Nu ska jag steka proteinpannkakor och koka upp lite frysta jordgubbar till det... håller på att dö av hunger! :P

Puss så länge!



Sötaste asken! :)


14e maj 2012

Idag är det en vecka tills jag ska operera mig... Förväntansfull och nervös.. :)

Just nu intas frukost och jag ska snart bege mig till jobb... Har ju, som jag sa igår, inget hemma i form av mat så idag måste jag äta vad som serveras på jobb,.. det vill säga mest troligt brööööd! :( men men.. en dag gör inget!

Kan juh bara passa på att informera att de rosa topparna sitter i... :/ Inte mkt med det är klart och tydligt rosa nyanser,,, haha.. Gör mig inte så mkt då jag jobbar i barnehage och barnen (om de lägger märke till det) blir nog glada! ;) Sen har det däremot fägrat av sig på min vita blus som jag hade i lördags... det är mindre kul och jag hoppas det går bort i tvätten!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen gjöra mig klar för jobb! :)

Puss!


Är glad jag tog mesta färgen i löshåret! :)

Gårdagen

Var en helt ok sommarfest igår! Många kom och många blev berusade! :) Känns otroligt tråkigt att så många bra personer ska sluta efter sommaren! Kommer sakna de flesta! ;)

Hyffsat sliten idag... Kom hem till Andreas och Daniel ca 4 och tog trikken hem efter kanske 3 timmars sömn för att sedan slumra hemma från 11 till 16(!!) så hela dagen blev borta och resten har spenderats i soffan! Nu är jag småhungrig och har absolut inget hemma att äta.. så får knapra i mig några morötter (ashärlig bakismat... NOT) och dricka massa vatten! :P Sängen intas nog rätt tidigt ikväl! ;)

Bjuder på några bilder från gårdagen!

Puss och gonatt!

















Andreas

Gratulerer med dagen!! Håper du får en fantastisk bursdag! Gla i deg! <3

Sommerfest!!

Nu beger jag mig strax till jobbet för att möta upp Andreas och alla andra! :) Hoppas det blir en kanonkväll då det är sista festen för mig på en stund framöver pga operation... Önskar alla en superbra lördag!

Puss på er!!


Hår och makeup på plats! :)


Detaljer.. ;)


På fötterna sitter självklart JC lita! :)

Pink!

Känner mig riktigt nöjd med resultatet... funderar dock på att locka håret.... hmm... :)


Discoball nails! :)

Sååå mkt mer "sparkle" än vad bilden visar! ;)



 




Isadora hårmascara..

Är nu färdig med mitt löshår! :) Tvättade det igår och att hårmascaran lätt skulle tvättas ur var juh lite av en bluff... det rosa satt ganska hårt och efter en ordentlig schamponering och avslutande balsam var det fortfarande rosa nyanser i håret... gjorde mig absolut ingenting då jag bättrade på med rosa idag och blev nöjd, men om du bara vill ha det för en kväll får du nog tänka om... :P

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen fixa naglarna... Älskar att vara ledig och bara pyssla om sig själv! <3


Hårmascara efter en tvätt...

Idag är ingen vanlig dag...

För det är bästa Annas födelsedag!! <3<3<3 Saknar såååå och önskar jag kunde vara med henne idag! Men snart ses vi! Pussss!!! <3<3<3



Oslotider 3 år sedan... Finaste! <3

Förberedelser...

Har testat outfit och hår inför morgondagen... Är så gott som nöjd... vet dock inte om jag ska orka tvätta löshåret för att i morgon påföra endast rosa hårmascara då den turkosa har blivit lite dassigt grå... :( Tror kanske jag gör det ändå... dryygt! :P

Bjuder i alla fall en liten sneak peek på morgondagens.. :)

Nu ska jag BUSa mig lite och sen inta kudden! I morgonbitti blir det nagelfix! :)

Puss och gonatt!




Vitt på vitt.... assnyggt! :)


Blir nog bara rosa i morron...

Nykter fest!

Hos Andreas och ska fira födelsedag... Nykter! :) sparar mig till sommarfesten i morgon! :)

På mig har jag mina älskade tunna silverringar! :))

Fredagskos!

Hörde att den var riktigt god! ;)

Dip dye crazy!

Ok... detta med hårmascara var drygare än jag trodde! Tog lång tid att applicera och svårt att få jämnt sen när jag skulle borsta ut det så tror jag att hälften av håret hamnade i borsten... :/ Efter att jag har använt detta på lördag (om det nu blir så pass bra att jag vill använda det) ska jag nog färga med riktig färg då detta löshår är så pass använt, och att jag har ett annat helt underbart set från Rapunzel, att jag vågar experimentera med lite färg! :)

Nu ska jag slappa lite i soffan med jordgubbar och BB innan jag hoppar in i duschen och gör kväll!

Puss


Work in progress...


Härliga pastell! :)

Torsdag

Idag gick dagen på jobb fort... efter 3 senvakter på raken så var det skönt att sluta 15.30! :) Passade då på att strosa runt lite på lambertseter senter... Är ju sommarfest med jobben på lördag och tror jag hittade nåt jag ska ha på mig! :) Ska prova allt nu... inkl hårmascaran (före jag slänger mig i duschen) och sneak peek bilder kommer sen om det blir bra! :)

Blir mer och mer nervös när jag tänker på operationen... Men ska bli otroligt skönt att få detta gjort igen! Hoppas till gudarna att det blir bra efter detta! 

Hörs mer sen!

Puss

 
                               Taggar till lördag! :)

Operation!

Då blev det bestämt idag... Den 21a Maj blir ena foten opererad och efter nyår blir den andra opererad! :D Känns så bra! Bara några få frågetecken som ska klaras upp i morgon! :) 

Sommaren (i alla fall 6 veckor) kommer då att spenderas i Umeå! <3 Även midsommar! Blir första gången som jag firar sedan jag flyttade till Oslo... Undra om man får dricka alkohol med en opererad och gipsad fot??? ;)

Nu ska jag äta middag och vänta till mamma eller pappa loggar in på skype! :)

Puss


Slänger med en drygt 2 år gammal bild! :)

Braids!

Gillar flätor i alla varianter! :)

Spindelfobi?

Har blivit mer och mer van med spindlar sedan jag flyttade in i min kära källarlägenhet (har stött på mer än jag har lust med) men när de där stooora varianterna dyker upp får jag lust att ringa pappa igen! Huvva! Denna gång lyckdes jag (med hjälp av ca 1 kilo papper och min ena converse sko) ta bort och spola ned krypet i toaletten! Stolt! :) Dock är jag super nojig att dens "familj" ska hämnas vid ett senare tilfälle plus att det kryper ganska ordentligt i hela kroppen... :/ Och med denna känsla går jag tillsängs och försöker somna! ;)

Puss och god natt!


(bild tagen från google) Tänkte ni skulle få dela lite av den känsla jag hade nyss:

Ray-Ban

Fick mina efterlängtade new wayfarer budade till jobbet idag! :) Bitte lite stora (sitter lite löst, men inget jag inte kan leva med...) men ack så snygga! :) Gillas starkt!









Paket!

Blev lite gladare under lunchen idag då jag fick ett paket levererat till jobb! :D


Vad kan det vara... ;)

Jaha... Nu då?

Aldrig mött en mer osympatisk läkare.. :( har inte lust att lägga mig under kniven (oj va dramatiskt det lät) när jag inte "litar" på kirurgen.. Plus att det var samma metod jag opererade med förr så det kändes mindre bra också.. Kanske dumt av mig att tacka nej men det är ju trots allt mina fötter och dom ska jag förhoppningsvis ha med mig hela livet.... Känner mig halvt deprimerad nu när jag sitter på trikken på väg till jobb! :((

Hur länge ska jag vänta på en ny tid nu då? Var jag väldigt osmart?? Längtar till ikväll då jag får prata med mamma om allt! ;)

Wish me luck!

På väg till ortopeden nu.. Lite nervös faktiskt.. :)

Måndag 7e maj

Strålande sol hela dagen (nästan iaf) och om man ska lita på yr.no så ser det ut att fortsätta i alla fall i morgon också! Det gillas! :)

Nu ska jag diska och sen göra kväll... Har ju en mkt viktig tid att passa i morgon bitti när jag sak till ortopeden! Håll tummarna för att alla besked är bra och att operation kommer väldigt snart eller i mitten på oktober! :)

Hörs mer i morgon!

Puss och gonatt!

Bloggfri söndag?

Tror söndagar är då det händer som minst.. men ändå gillar jag söndagar.. :) Har tagit en liten del av solen idag men det har varit lite för kallt i luften för att ligga ute och njuta.. Men så länge det är sol, så jag känner att sommaren är på väg, är jag nöjd! :)

Annars då... inte mkt action denna helg.. skönt... var juh rätt actionpackad helg förra veckan! :P

Nästa helg är det sommarfest på jobbet... Måste in till centrum för att hitta en klänning eller topp ellet nått att ha på mig... Sen tänkte jag även testa dip dye med någon/några härliga färger... får se hur det går! :)

Nu ska jag måla naglar! :)

Puss och gonatt!



 
Colors!! <3

Kvällssol..

Efter att spenderat dagen (läs: eftermiddagen, då jag vaknade först kl 11.30) med att halvsova i soffan bestämde jag mig för att ta en lite prommis i kvällssolen! Det gjorde gott! :)

Nu ska jag smaska i mig lite popcorn som jag köpte på vägen hem och se några avsnitt av Suits!

Hoppas alla har en bra lördag!

Puss



WTF!?

Vaknar efter mina 12 timmars sömn (I know! Men känner mig mkt friskare idag, så tror jag behövde det..) och tittar ut genom förstret och vad får jag se... SNÖ!?! NOO! Som tur är så regnade det för fullt och solen har nu börjat titta fram till och från.. :) Hoppas detta var sista snön före sommaren, för i morgon har jag tänkt ta fram solstolen och ligga ute under dagen! ;)

Nu är jag hungrig och måste äta lite! :)

Puss så länge



Inte ok!

Oh no! :P



Kanske har ett litet problem ändå??? Haha! Har dock trånat efter detta länge... dock har jag inte lust att lägga ut 18.000(!!) så när jag hittade detta superfina "knock off" kunde jag inte hålla mig! ;) Vad det är får ni se vid leverans! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite... är superdupermegatrött och känner även en förkylning komma krypandes så jag hoppas att jag sover bort den!

Puss och god natt alla fina! <3



Minnie Mouse

Vart var denna klänningen när jag skulle vara Mimmi på jobbet när det var karneval??? Typisk! :P





Bild.. :)

Så tråkigt med ett inlägg (förra) utan bild så slänger upp en nu från förra fredagen... Två glada (läs slitna, iaf jag) tjejor utanför utestället! :))

Fredag!

Har varit en tuff vecka trots att den bara innehållit tre arbetsdagar! Så är glad att det är helg! :) just nu sitter jag på trikken och ska in till byen och hämta mina röntgenbilder som jag ska ha med till ortopeden på tisdag! :)

Mår otroligt bra just nu! :)) hoppas alla får en härlig helg!

Puss så länge!

New deliveries! ;)

Dessa fin fina smycken låg i min brevlåda när jag kom hem idag! :) Allt är från mestore.se! :)

 


Här ser ni även dagens frisyr och mitt försök på en hjärtefläta! :)

Oops....

Borde spärra mitt kort för internetshopping! Haha! Nejdå.. så farligt är det inte... var faktiskt nödvändigt att klicka hem dessa skönheter! :D
Är faktiskt i behov av mörka brillor, speciellt då solen är så stark som den var idag! ;) Hoppas dom kommer snart! :)

Puss och gonatt!


New wayfarer :)


Jag luktar strand :)

Var tvungen att låna solkräm på jobbet idag av ett barn för det var sån stekande sol! :) Heelt underbart väder och vi var ute hela eftermiddagen! Dagar som denna (andra dagar också med speciellt de med massvis av sool!) älskar jag mitt jobb! :)



Och då har jag termometern i skuggan! :)

Idag är det SOMMAR!

Sitter ute på terassen på jobb och njuter av solen! 20 grader i skuggan och över 30 i solen!! :)))) sådeså! ;)

Igår fick jag inbjudan till Andreas födelsedagsfest... Fick även bekräftat att han är ca 7 år gammal i huvudet! :P

Gårdagens

Men innan jag lämnade lägenheten valde jag kängor
istället för lita pg a att det blev parkhäng först.. :)

    

....

Godis på en tisdag... Busigt! ;)

Filmtajm! :)

Hoppas jag blir lika rädd som första gången... Nu vankas "The Ring"! :))


Instagram

Har totalt glömt att jag skaffat instagram... Är inte så duktig på att uppdatera än men har tänkt att det blir bättre när/om jag kommer igång ordentligt! :P Men för er som är intresserade, följ mig gärna! :) @lliinn_84

Puss

Några favoriter...

 ...just nu i mina lurar:













So turn up your volume! ;)

Nu ska jag städa, as taggad! :D

Söndag?

Känns precis som en söndag idag... Har haft en härlig långhelg! :)

Igår blev det inte mkt roligare än att jag tvättade och sen runt 12 somnade i soffan framför tvn! Haha! Hoppas alla som festade igår hade kul och att det inte blev allt för mkt kaos i byen!

Nu sitter jag och väntar på mina ägg som kokas och sen ska jag försöka städa lite... Ikväll blir det mest troligt film och micropopcorn (det bästa!) hos Andreas.. :)

På återseende!

Puss


Sthlm, april 2012

Miss Joh

DANCE, LOVE, SING, LIVE <3

RSS 2.0